Bronzul perfect. Ghid detaliat pentru a obține bronzul perfect și a îngriji pielea în același timp!

bronzul perfect
Bronzul perfect

Orice femeie își dorește să aibă un bronz perfect, în special vara. Fie că alegem să purtăm rochii, fuste sau pantaloni scurți, un ten bronzat va arăta întotdeauna mult mai bine. Cu toate acestea, este esențial să avem grijă de pielea noastră.

Descoperă în rândurile de mai jos un ghid detaliat pentru a obține un bronz perfect, dar și sfaturile Evelinei Miu, specialist în beauty, pentru o îngrijire optimă a pielii.

Exfolierea Pielii

Citește și: Cum să ai un ten curat și luminos cu produse naturale. Remedii eficiente pentru toate vârstele

etapele bronzului
Etapele bronzului[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum aplici SPF peste machiaj. Frumusețe și sănătate în același timp!

Multe doamne au grijă de pielea lor doar în momentul în care se expun la soare, însă pentru ca tenul să arate extraordinar, este nevoie de o îngrijire în prealabil. De aceea, specialistul recomandă să folosim un scrub, înainte cu câteva zile să mergem la mare sau la piscină.

„Începem cu câteva zile înainte să mergem la plajă. Folosim un scrub de corp, pentru că are particule care îndepărtează celulele moarte de la nivelul pielii, astfel încât bronzul să fie mai uniform pe de-o parte și pe de altă parte, produsele pe care

le folosim să fie mai eficiente, pentru că ele vor putea pătrunde mai în profunzime.”, a povestit specialistul.

Protecția Solară

cum sa ma bronzez mai repede
Cum să mă bronzez mai repede[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

SPF-ul este esențial, indiferent de anotimp. Cu toate acestea, în momentul în care ne expunem mai multe ore la soare, trebuie să folosim un factor de protecție ridicat și să îl aplicăm, în funcție de necesitate.  

„Cel mai important este factorul de protecție. O persoană cu piele mai sensibilă clar are nevoie de și mai multă protecție. Trebuie să îl aplicăm cu 30 de minute înainte să mergem la plajă și după să reaplicăm ori de câte ori simțim că pielea este mai uscată. Mergem cu un factor mai ridicat în primele zile de expunere.”, a declarat Evelina Miu.

Expunerea Graduală la Soare

ce este bronzul pielii
Ce este bronzul pielii[Sursa foto: Freepik]

Multe persoane se ard din prima zi în care se expun la soare. De aceea, este important să nu stăm foarte mult la soare din prima. Așadar, putem urmări gradul de UV pe care îl are soarele, în funcție de ore. Acesta poate fi identificat cu ușurință de pe aplicațiile ce arată vremea. Atunci când acesta este peste 8, înseamnă că soarele este destul de periculos și ne putem arde pielea, mai ales dacă nu suntem deja bronzați.

Hidratarea

În special atunci când pielea este expusă la razele soarelui, este esențial să o hidratăm și mai mult. De asemenea, este indicat să folosim și un balsam de buze cu SPF.

„Este foarte important pasul de hidratare, mai ales că expunerea la soare deshidratează și accentuează procesul de îmbătrânire a pielii. În funcție de ce textură preferăm, putem să mergem cu o cremă, loțiune, ulei de corp.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Orice cremă de corp este eficientă, însă este indicat să folosim și una specială pentru după soare. Nu doar că un astfel de produs este hidratant, ci și răcoritor și esențial după zilele toride de vară, în care ne-am bronzat la piscină sau la mare.

„Există creme speciale pentru după soare, care sunt formulate din glicerină, aloe vera, vitamina E, vitamina C, astfel încât să reducă stresul oxidativ pe care l-a avut soarele asupra pielii. Pe de altă parte, au și un efect răcoritor.”, a declarat specialistul.

Produse Autobronzante

bronzul de mare
Bronzul de mare[Sursa foto: Freepik]

Este important de menționat că deși bronzul arată splendid pe orice femeie, acesta nu este sănătos. Cu toate acestea, există o mulțime de produse ce ne pot ajuta să obținem un bronz frumos și uniform, fără să stăm la soare. Indiferent că nu dorim să ne afectăm pielea sau nu am avut ocazia să mergem la mare sau la piscină, produsele autobronzante ne sunt de ajutor, atunci când vrem ca silueta să iasă în evidență, într-un mod frumos. Din fericire, pe piață există o varietate de produse de acest tip, potrivite pentru fiecare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Diferența dintre BB Cream și Fond de ten. Lupta pentru acoperire și cum să alegi produsul ideal pentru tine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies