Poti tranforma o banala felie cu branza intr-un aperitiv senzational!
Ingrediente:
o bagheta (sau o paine normala, dupa preferinta) taiata felii subtiri
30 g unt
o jumatate de lingurita pudra de usturoi
3 catei de usturoi maruntiti
un sfert de lingurita piper negru
60 g parmezan ras, de calitate
60 g branza cheddar rasa
Mod de preparare:
Untul se topeste putin pe aragaz sau in cuptorul
cu microunde. Nu trebuie sa fie topit in intregime. Se ia de pe foc si se adauga restul ingredientelor. Se omogenizeaza, folosind o furculita.
Cu amestecul rezultat se ung feliile de paine. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, timp de 10 minute.
Bruschetele se servesc calde.
Dupa preferinta, se pot orna cu putin patrunjel maruntit.
Sursa
Ingrediente:
o bagheta (sau o paine normala, dupa preferinta) taiata felii subtiri
30 g unt
o jumatate de lingurita pudra de usturoi
3 catei de usturoi maruntiti
un sfert de lingurita piper negru
60 g parmezan ras, de calitate
60 g branza cheddar rasa
Mod de preparare:
Untul se topeste putin pe aragaz sau in cuptorul cu microunde.
Nu trebuie sa fie topit in intregime. Se ia de pe foc si se adauga restul ingredientelor. Se omogenizeaza, folosind o furculita.
Cu amestecul rezultat se ung feliile de paine. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, timp de 10 minute.
Bruschetele se servesc calde. Dupa preferinta, se pot orna cu putin patrunjel maruntit.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro