Buchet de mireasa cu flori albe sau buchet de mireasa multicolor? Tu ce alegi?

Buchet de mireasa cu flori albe sau buchet de mireasa multicolor? Tu ce alegi?
Buchet de mireasa cu flori albe sau buchet de mireasa multicolor? Tu ce alegi?

A fi mireasa este o mare bucurie. Multe fete viseaza la aceasta zi inca din copilarie.

A fi mireasa este o mare bucurie. Multe fete viseaza la aceasta zi inca din copilarie. Altele, nici nu se imaginau imbracate in rochie alba, insa pe masura ce trec anii, ni se schimba toate conceptiile si iubirea ne face sa vedem lucrurile altfel. Asa ca o viitoare mireasa stie ca are cateva teluri: sa fie fericita, sa arate cat mai bine in ziua nuntii, sa isi gaseasca o rochie in care sa se simta ca o printesa, sa se bucure de casatorie alaturi de cei dragi si totul sa iasa exact asa cum si-a dorit, fara incidente si fara sa

apeleze la improvizatii.

Iar cand vine vorba despre tinuta miresei, nu trebuie sa uitam si de buchetul de mireasa. Acesta este extrem de important si completeaza rochia de mireasa. In jurul buchetului de mireasa s-au tesut multe povesti si mituri. Pe vremuri, buchetul de mireasa nu era compus din flori, ci din plante menite sa protejeze proaspata casatorie si sa aduca belsug in casa. Apoi, buchetul a inceput sa fie realizat din flori ca o necesitate: apa calda nu era usor de obtinut printre oamenii de rand, doar nobilii isi permiteau sa se imbaieze periodic.

Asa ca miresele obisnuite foloseau buchetele de mireasa pentru a acoperi mirosurile. De aceea, pe langa flori, se strecurau prin buchet plante si flori care miroseau foarte puternic, cum ar fi menta, lavanda sau roinita.

Asa cum stim cu totii, in ziua de astazi, buchetul de mireasa are rol simbolic. Asa ca o viitoare mireasa poate alege exact ce flori isi doreste, fie ca ii plac cum arata, fie ca are anumite superstitii sau pentru ca acele flori au o anumita semnificatie pentru ea (spre exemplu, sunt florile pe care le-a primit de la viitorul sot la prima

intalnire, la prima aniversare, in ziua logodnei si asa mai departe).

Buchetul de mireasa trebuie sa nu contrasteze rochia sau imaginea miresei in general. Nu trebuie sa atraga atentia asupra lui, ci toata imaginea miresei trebuie sa fie in echilibru: oamenii sa ii admire coafura, machiajul, rochia, inelul de logodna si verigheta. De aceea, trebuie sa se pastreze o regula destul de simpla: rochie cu un model deosebit, buchet de mireasa mai mic, delicat; rochie simpla, buchetul de mireasa poate fi ca o pata de culoare, de dimensiuni mai mari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

In continuare, o sa va prezentam doua buchete de mireasa: unul pentru o rochie simpla, unul pentru o rochie extravaganta.

Pentru o rochie complexa, va recomandam Buchetul de Mireasa Grace. Este un buchet elegant, rafinat, realizat din trandafiri albi si decorat cu margele.

Faptul ca este compus din trandafiri albi, nu va atrage atat de mult atentia asupra lui, ci va intregi imaginea miresei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daca ati optat pentru o rochie simpla, puteti adauga un joc de culori cu ajutorul Buchetului de mireasa ,,Pastello”. Este superb, format in principal din trandafiri capuccino, dusty miller si anemone albe. De asemenea, buchetul este decorat cu o panglica delicata si cu o brosa argintie.

Asadar, daca urmeaza sa fiti mirese in viitorul apropiat, tineti cont si de aceste reguli de alegere a buchetului de mireasa.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies