Bucură-te de dinți albi, fără pete!

Bucură-te de dinți albi, fără pete!
Bucură-te de dinți albi, fără pete!

Știai că...? Un gram de cărbune de bambus are până la 600 de metri pătrați, cât suprafața totală a Muzeului Casa Sfatului din centrul istoric al orașului Brașov?

Acest lucru îi conferă cărbunelui de bambus o capacitate uimitoare de a atrage și reține o gamă largă de substanțe chimice, toxine și alte substanțe nocive.

Suprafața sa este de trei ori mai mare și rata de absorbție de patru ori mai puternică decât cărbunele obișnuit. Deci cărbunele de bambus unul dintre cele mai bune materiale naturale pentru pentru curățarea dinților și a gingiilor.

Cărbunele este creat printr-un proces de încălzire care îndepărtează materialele non-carbon din bambus. Apa și compușii organici sunt îndepărtați, deci ceea ce rămâne este cărbunele cu proprietățile sale uimitoare.

 

 

Ce îl face atât de special?

Structura sa poroasă îi permite să absoarbă și să filtreze mirosurile, substanțele chimice dăunătoare, toxinele și tot felul de impurități.

Absoarbe o gamă foarte largă de substanțe organice și anorganice și cea mai bună parte este că este complet natural și sigur pentru sănătatea ta.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

A zis cineva periuță de dinți cu cărbune de bambus?

Îți dorești un periaj dentar mai viguros? Vrei să scapi de petele de pe dinți? Porți aparat dentar și nu știi care este cea mai bună periuță de dinți pentru tine?

Într-o lume în care aspectul și încrederea în sine sunt din ce în ce mai importante, folosește o periuță de dinți care să te ajute în acest sens. Până la urmă cu toții ne dorim o respirație proaspătă și un zâmbet frumos, strălucitor!

 

Cărbunele de bambus din periuța de dinți își păstrează toate proprietățile uimitoare. În combinație cu protecția naturală antibacteriană a nano-particulelor de aur din periuța de dinți cu aur și cărbune din bambus obții o îngrijire corectă pentru dantura ta. Jumătate din perii acesteia sunt impregnați cu particule de dimensiuni nanometrice de cărbune din bambus. Cunoscut pentru calitățile sale naturale de albire și absorbție de toxine, cărbunele ajută dinții să rămână mereu curați și albi.

Iar cealaltă jumătate de peri ai periuței de dinți sunt impregnați cu particule de dimensiuni nanometrice de aur. Odată impregnate în perii periuței de dinți, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți și nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu o periuță de dinți obișnuită.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Periuțele de dinți cu aur și cărbune din bambus Nano-b fac minuni și împotriva respirației urât mirositoare. O mare parte din bacterii, mirosuri și impurități care provoacă respirația urât mirositoare, sunt absorbite în timp ce te speli pe dinți. Astfel cu periuțele de dinți cu aur și cărbune din bambus vei avea o respirație fresh.

 

Periuța de dinți și pasta de dinți cu cărbune de bambus fac „echipa” perfectă!

Tu cum alegi pasta de dinți pe care o folosești? Cu siguranță iei în considerare gustul proaspăt, marca recunoscută și să aibă un preț decent.

Deci, ce pastă de dinți să folosești?

Periajul dinților te ajută să elimini placa bacteriană și să îți menți albul natural al dinților. Dacă îți dorești o pastă de dinți pentru albire, alege  pasta de dinți Nano-b. Este o pastă de dinți neagră care are în compoziția ei cărbune activ care ajută la o albire naturală a dinților. Mai multe informații despre pasta de dinți Nano-b găsești pe site-ul www.nano-b.ro.

Chiar și după primul periaj al dinților vei simți o diferență considerabilă! Dinții se vor simți curați! Tot ce trebuie să faci este să continui periajul dinților în mod regulat pentru a obține zâmbetul strălucitor pe care ți-l dorești!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies