Bucuresti, Capitala Internetului saptamana viitoare: ICEEfest se deschide catre public cu preuri mici la bilete pentru grupuri, antreprenori, elevi si studenti

Bucuresti, Capitala Internetului saptamana viitoare: ICEEfest se deschide catre public cu preuri mici la bilete pentru grupuri, antreprenori, elevi si studenti
Bucuresti, Capitala Internetului saptamana viitoare: ICEEfest se deschide catre public cu preuri mici la bilete pentru grupuri, antreprenori, elevi si studenti

Organizatorii au publicat astazi pe Facebook si un asa-numit „ghid de supravietuire”, menit sa ii ajute pe participanti.

La a 5-a editie care are loc la Bucuresti, Interactive Central and Eastern Europe Festival ICEEfest – cel mai amplu eveniment dedicat Internetului si tehnologiei care are loc in Romania saptamana viitoare (joi si vineri, 9-10 iunie) anunta cifrele editiei 2016 precum si noi oferte menite sa atraga un public cat mai larg.

Cifrele si vedetele ICEEfest 2016, pe scurt

  • 130+ de oameni pe scenele festivalului (peste 100 de speakeri +  artisti si invitati)
  • 55 de ore de know-how in cele doua zile (prezentari, demo-uri, dezbateri)
  • 6 Ore de Distractie (concerte live, parodii cu comedianti cunoscuti, spectacole de stand-up comedy cu Jeff Leach, scurtmetraje)
  • 2 Scene Principale (fata de una, pana acum)
  • 3 Scene Specializate (eCommerce, eHealth, VIP)
  • 1 Zona Outdoor si un nou concept de entertainment (Summer Playground)
  • 7 Linii Majore de Continut (cu jucatori majori, atat pe plan global cat si regional):
  • Global Giants (Google, Facebook, Instagram, LinkedIN, Yahoo!)
  • Disruption& Innovation (Netflix, Uber, TripAdvisor, Shazam, Focus@ Will, Tumblr, Waze)
  • Publishing& Content Technology (CNN, Euronews, VICE, RTL, Discovery Channel, Makes Studios/ Disney, Eurosport, BBC, Le Monde, Dogan, Ringier, El Mundo, Corriere della Sera, Gazzetta dello Sport, Ooyala, ChargeAds, The Splice Newsroom, Polar,  RevDefender, Mather Economics, Playbuzz, Palladium)

  • Creativity, Virtual& Augmented Reality (Hololens, R/GA, LOLA MullenLowe, DDB, BBH Live, INDG, Grand Visual, 4 Wise Monkeys, Innovation.Roks, Immesar, WidBytes, Khora, Innoactive, Inition, Design4Real, Rewind, Art is Open Source)

  • eCommerce, AdTech& Programmatic Advertising (Performics, Verve Search, House of Kaizen, Criteo, Centro, Sizmek, Sociomatic, USwitch, TabMo, 614 Group, AppNexus)

  • eHealth (DreamJay, 11Health, Atlas, SkinVision,  Serious Games Institute, Omixy, Roche, Quealth, CK1, Mira Rehab, Doctors 2.0& You)

  • Startups& Investments (LovinDublin, LaunchHub, ZOOT, Venture Friends, Grants4Apps, 3TS Capital Partners+ 10 startupuri din CEE)

Concerte,

filme, standup comedy

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Si zona de divertisment va fi mult mai consistenta anul acesta:

  • Summer Playgroud (o noua zona outdoor destinata distractiei si socializarii)
  • ICEE Comedy- Show-uri de Standup Comedy cu Jeff Leach si parodii dupa prezentarile din festival (Teo, Sergiu, Raul Gheba, Silviu Gherman, Alex Cotet, Toma Alexandru)
  • Concerte LIVE (R.O.A, Silviu Pasca, Golan)

Agenda finala

si noi bilete cu reducere

Agenda finala, cu explicatii pentru fiecare scena si linkuri utile pentru fiecare sesiune este publicata pe site-ul oficial: ICEEfest.com.

Organizatorii au publicat astazi pe Facebook si un asa-numit „ghid de supravietuire”, menit sa ii ajute pe participanti sa isi construiasca programul folosind agenda complexa a festivalului cat mai eficient:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot

pentru o cat mai buna organizare, s-a lansat si noua versiune mobila a aplicatiei comunitatii ICEEfest, al carei demo pentru participanti este aici.

Pe site-ul evenimentului sunt disponibile NOI BILETE dedicate zonelor de interes specifice, cu preturi pornind de la doar 30 EURO, pana la 75 EURO/ZI+ pachete de discounturi (inclusiv o reducere de 50% pentru elevi si studenti).

De asemenea, medicii rezidenti si studentii la medicina beneficiaza, incepand de azi, tot de 50% discount pentru participarea la ICEEhealth – noul eveniment din cadrul festivalului dedicat impactului tehnologiei in sanatate.

Bilete se pot achizitiona direct de la adresa http://www.iceefest.com/book-now/ iar oferte speciale se pot solicita direct prin email [email protected]

Festivalul este prezentat de  Orange, cu sprijinul  Volkswagen XAXIS, Jacobs, BCR, Prometheus

si Mather Economics si al altor parteneri.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies