Aceasta reteta este simpla si prepara imediat, din ingrediente putine.
Ingrediente: Cartofi 1,6 kg, branza de vaci 250 g, sunca 100 g, unt 2 linguri, oua 2, sare.
Mod de preparare: Cartofii, fierti in coaja, curatati si trecuti prin masina de tocat, se amesteca cu branza de vaci, sunca taiata cubulete, ouale si sarea. Compozitia se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet si, apoi, se coace la foc potrivit.
Se serveste cu unt care a fost pus, pe deasupra, inainte de a fi data la cuptor.
Sursa
Ingrediente: Cartofi 1,6 kg, branza de vaci 250 g, sunca 100 g, unt 2 linguri, oua 2, sare.
Mod de preparare: Cartofii, fierti in coaja, curatati si trecuti prin masina de tocat, se amesteca cu branza de vaci, sunca taiata cubulete, ouale si sarea.
Compozitia se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet si, apoi, se coace la foc potrivit. Se serveste cu unt care a fost pus, pe deasupra, inainte de a fi data la cuptor.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro