Aceasta reteta are un gust delicios si se face foarte repede. Iata ce ai de facut.
Ingrediente
150g faina cu factor de crestere
220g zahar pudra
50g cacao
50g unt nesarat topit si racit
125ml de lapte
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
1 ou
Inghetata de vanilie
Mod de preparare
Preincalzeste
Amesteca faina, 110g zahar si 25g de cacao in vas si amesteca bine. Fa o gaura in centru.
Separat, vate untul topit, lapte,e oul si extractul de vanilie. Toarna in gaura din copozitie si incoporeaza bine apoi.
Adauga aluatul in tava.
Combina restul de 110g de zahar si 25g de cacao si presara deasupra. Adauga 500ml de apa fierbinte deasupra.
Coace timp de 30 de minute. Lasa la racit 10 minute.
Presara deasupra cacao si serveste imediat cu inghetata de vanilie.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro