Aceasta reteta de budinca de ciuperci se face foarte usor si este gustoasa.
Ingrediente: Ciuperci 300g, oua 5-6, chifle (cornuri) 2, lapte 1/2 pahar, patrunjel 1 legatura, marar 1 legatura, ceapa verde, smantana, sare, piper.
Mod de preparare: Se spala cateva ciuperci si se pun la fiert. Cand sunt fierte, se trec prin masina de tocat impreuna cu chiflele, inmuiate in lapte si stoarse. Ceapa tocata marunt se prajeste in unt, se adauga marar si patrunjel, apoi se pune totul peste ciuperci.
Se freaca galbenusurile cu compozitia de mai sus si se presara sare si piper. Se adauga smantana si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna in forma si se fierbe, timp de o ora, in baie de abur. Se poate servi cu sos de ciuperci.
Sursa
Ingrediente: Ciuperci 300g, oua 5-6, chifle (cornuri) 2, lapte 1/2 pahar, patrunjel 1 legatura, marar 1 legatura, ceapa verde, smantana, sare, piper.
Mod de preparare: Se spala cateva ciuperci si se pun la fiert. Cand sunt fierte, se trec prin masina de tocat impreuna cu chiflele, inmuiate in lapte si stoarse. Ceapa tocata marunt se prajeste in unt, se adauga marar si patrunjel, apoi se pune totul peste ciuperci. Se freaca galbenusurile cu compozitia de mai sus si se presara sare si piper. Se adauga smantana si albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna in forma si se fierbe, timp de o ora, in baie de abur. Se poate servi cu sos de ciuperci.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro