Atunci cand transformi painea intr-un desert, rezultatul final incanta intotdeauna papilele gustative.
Ingrediente
250g sos de mere
1 mana de fructe de padure inghetate
4 linguri zahar brun
75g unt sarat
1 praf de scortisoara
12 felii de paine alba fara coaja
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade.
Amesteca bine sosul de mere si fructele de padure intr-un vas si combina pana cand mixtura capata o nuanta rosiatica.
Topeste untul intr-un vas mic si adauga zaharul brun si scortisoara, apoi adauga intr-o farfurie adanca. Taie paine in bucati care sa intre in formele pentru budinca.
Inmoaiele in amestecul de unt si scortisoara. Adauga-le in forma, cu untul pe partea lipita de forma.
Apasa ferm, pentru a se lipi de margini. Umple centrul cu amestectul de mar si fructe de padure.
Acopera cu o bucata de paine si coace in cuptor timp de 20 de minute.
Pune intr-un vas si serveste cu inghetata sau crema de vanilie.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro