Budincă la cană cu avocado, rețeta reprodusă de Giulia Nahmany. Ce spune despre rezultatul final. “Când descopăr ceva ce pare ușor, știți bine că risc.”
Diana Puiu27 octombrie 2024Actualizat: 30 octombrie 2024, 09:42
Giulia Nahmany împarte de fiecare dată toate ideile delicioase cu toți cei din mediul online, iar când vine vorba de un stil de viață echilibrat, găsește de fiecare dată cele mai gustoase combinații. Iubitoarea de avocado a reprodus un desert folosindu-se de el. “Budinca de avocado? DA sau BA? Eu am fost tentantă să încerc când am văzut rețeta cu pricina, și asta pentru că sunt o mare consumatoare de avocado și pentru că, de ce să nu recunosc,
mă gândesc și la modalități noi de a-l consuma. Iar când descopăr ceva ce pare și ușor, și rapid, dar și inedit, știți bine că risc.”, a spus Giulia Nahmany.
Iată ingredientele necesare pentru budinca de avocado:
Giulia Nahmany a găsit desertul pe rețelele de socializare și a vrut neapărat să îl încerce, folosindu-se de toți pașii văzuți în video. Aceasta a curățat avocado, a adăugat pudra de cacao deasupra, dar și un îndulcitor pe bază de ștevie, apoi a făcut compoziția pe care a pus-o în forme. I se pare o idee excelență, însă pentru un gust inedit, aceasta a mărturisit că va adapta rețeta pe viitor.
“Modalitate de preparare: Avocado-ul se taie pe jumătate și se decojește, după care se introduce într-o pungă din plastic cu fermoar (de tip ziplock), se adaugă pudra de cacao și puțin îndulcitor (eu am ales siropul de ștevie, care se apropie cel mai mult de miere, din punct de vedere al gustului), după care se omogenizează totul prin presare/frământare. Întreg procesul este și o bună terapie de detensionare. La final, se ia o foarfecă, se taie un colț al pungii și se pune conținutul în boluri de servire. Dacă ingredientele nu s-au omogenizat perfect, se mai pot amesteca direct în recipiente. Verdictul: În mod cert ideea este una inspirată, însă cred totuși că rețeta trebuie perfecționată. Amestecul nu are cum să iasă atât de fin și de cremos doar prin omogenizare direct în punga de plastic, fără a fi introdus și puțin în blender.”, a mai spus Giulia Nahmany.