Bulent, neîndurător la trădare

Bulent, neîndurător la trădare
Bulent, neîndurător la trădare

Fanii îndrăgitului serial “Dragoste și speranță” vor fi surprinși astăzi de evenimentele care se vor derula în noul episod al producției, ce va fi difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2.

Naciye nu mai are cale de scăpare atunci când fratele său primește rezultatul testului ADN, care dovedește că Zeynep este fiica lui. Bulent, extrem de dezamăgit de uneltirile surorii sale, va lua o decizie care o va surprinde pe aceasta.

Zeynep se află la răscruce. Pe de o parte, ar dori să rămână în casa familiei Guralp, alături de cel pe care-l cunoaște drept <unchiul> Bulent, dar pe de altă parte, vrea să scape de toate problemele apărute din cauza soției acestuia

și a fiicei lor, Melis. Deși Ege o asigură că nu renunță la dragostea lor, Zeynep vrea să încheie acest capitol din viața sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Elif și Kuzey sunt tot mai apropiați, fapte remarcate de însăși Handan, care nu renunță până nu o va alunga pe rivala sa din viața logodnicului ei.

Acuzată de un furt pe care nu l-a comis, Elif va lua o decizie care-l va întrista pe Kuzey.

Își va ierta, oare, Bulent sora pentru uneltirile la adresa fiicei sale Zeynep, ce este dispusă să facă Elif, în numele dragostei, și ce adevăr va afla Feraye, referitor la fiica sa, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies