„Bunătăți ușoare pentru sărbători de iarnă.” Cum pregătește chef Joseph Hadad cozonacul cu ciocolată, care face furori pe internet

„Bunătăți ușoare pentru sărbători de iarnă.” Cum pregătește chef Joseph Hadad cozonacul cu ciocolată, care face furori pe internet
„Bunătăți ușoare pentru sărbători de iarnă.” Cum pregătește chef Joseph Hadad cozonacul cu ciocolată, care face furori pe internet

Cozonacul lui Joseph Hadad face furori pe internet, datorită umpluturii sale. Iată care sunt ingredientele.

Cozonacul lui Joseph Hadad face furori pe internet, pentru modalitatea în care este pregătit și pentru cum arată umplutura. Într-un filmuleț publicat pe Tik Tok, chef Joseph Hadad a arătat cum prepară cozonacul.

Care sunt ingredientele pentru prepararea cozonacului

Citește și: „Vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură, pentru care avem nevoie de doar cinci ouă.” Rețeta delicioasă de prăjitură glazurată a bunicii Gherghina!

Joseph Hadad
Joseph Hadad[Sursa foto: Instagram-Joseph Hadad]

Citește și: „Vă pregătesc o prăjitură, Mozaic se numește. Am pus două borcane de gem.” Bunica Gherghina pregătește un desert rapid, cu doar câteva ingrediente

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cozonacul lui Joseph Hadad  a atras toate privirile de pe internet, astfel că cheful a pus rețeta public și a postat un filmuțeț despre cum îl prepară.

Modul în care sunt postate ingredientele și rezultatul final au stârnit numeroase reacții în mediul online.

  • Ingrediente x 2: 
  • - 770g faina alba- 150g zaharalb
  • - 25g drojdie uscata
  • - 3 oua mari, la temperatura camerei
  • - 180 ml apa calduta
  • - Coaja rasa de la 2 lamai
  • - 175g unt, la temperatura camerei (taiata cubulete de 1 cm)
  • - 1/2 lingurita sare
  • Umplutura:- 250 ml lapte - 250g ciocolata neagră - 70g cacao

Întrebat în mediul online dacă poate înlocui zahărul cu alt produs, chef Joseph Hadad a răspuns că acesta poate fi înclouit cu pudra de ștevie, zahărul de cocos sau zahărul de trestie de zahăr, fiind variante mai sănătoase. Chef Joseph Hadad a ținut să mai răspundă la câteva comentarii, astfel că a spus cum trebuie uns cozonacul și neapărat ca siropul folosit să fie călduț, nu fierbinte.

Cine este chef Joseph Hadad

Joseph Hadad (62 ani) este un renumit chef şi antreprenor născut în data de 7 decembrie 1959, la Ierusalim. Părinţii lui Joseph sunt de origine marocană şi tunisiană. Tatăl lui a fost bucătar pe vas de croazieră şi a încercat să îi insufle fiului său meseria de bucătar. Chef Joseph Hadad deţine două restaurante în Bucureşti şi îşi împarte atribuţiile echilibrat, între viaţa de familie şi afacerile de suflet.

Experienţa dovedită în restaurantele pe care le deţine, cursurile şi demonstraţiile oferite, l-au ajutat pe Joseph Hadad să obţină la Paris, premiul Gold Quality Award, în cadrul convenţiei mondiale World Quality Convention. 

Două mii de reţete sofisticate sunt ţinute secret de către Joseph Hadad. Cu preparatele sale a cucerit vedete internaţionale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand, Margaret Thatcher, Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei, Prințul de Lichtenstein, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra şi Michael Jackson.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars!” Rețeta delicioasă de prăjitură de post cu mere a bunicii Gherghina!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies