„Bunica care m-a crescut era o femeie simplă, cel mai frumos suflet din lume. Cealaltă bunică era o boieroaică de origine franceză, cu sânge albastru, rea.” Monica Pop, amintiri despre bunicile ei!

„Bunica care m-a crescut era o femeie simplă, cel mai frumos suflet din lume. Cealaltă bunică era o boieroaică de origine franceză, cu sânge albastru, rea.” Monica Pop, amintiri despre bunicile ei!
„Bunica care m-a crescut era o femeie simplă, cel mai frumos suflet din lume. Cealaltă bunică era o boieroaică de origine franceză, cu sânge albastru, rea.” Monica Pop, amintiri despre bunicile ei!

Monica Pop a povestit cum a fost crescută de una dintre bunici, ducând o viață simplă la țară, dar și despre cum era cealaltă bunică, de origine franceză.

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din țară, șefa secției de oftalmologie a spitalului din București. În cadrul unei emisiuni realizate de Cristina Șișcanu, Monica Pop a povestit despre cum a fost să crească alături de cele două bunici.

„Ea nu avea bani nici de trecut strada. Avea o pensie foarte mică.” Monica Pop, despre bunica cu care a crescut

Citește și: „Boala asta e o boală cu sabia deasupra capului toată viața.” Medicul Monica Pop, declarații dureroase despre boala care i-a adus Ronei Hartner sfârșitul!

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook-Monica Pop]

Citește și: „Am avut o singură pernă toată copilăria. Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an.” Monica Pop, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Monica Pop a rememorat amintirile din copilărie și a spus că o sensibilizează foarte mult persoanele în vârstă, fiind crescută de bunici. Viața la țară și-a petrecut-o alături de una dintre bunici, care era o femeie simplă și cu o pensie mică, dar cu un suflet imens, care oferea din pensia ei un măr și o portocală altor persoane sărace.

„Sunt foarte plângăreață, dar depinde de ce.

Mă emoționează foarte tare bătrânii, pentru că am avut, ca fiecare, două bunici, bunica care m-a crescut și care era o femeie simplă, cel mai frumos suflet din lume, care avea o pensie foarte mică și îmi spunea să îi cumpăr o banană și o portocală celui mai sărac pacient al meu. Ea nu avea bani nici de trecut strada. Asta e una. Cealaltă bunică era o boieroaică de origine franceză, cu sânge albastru, rea, foarte pretențioasă, iar eu nu eram de acord.”,
a povestit Monica Pop.

„Îi vorbeam cu dumneavoastră. mergea cu 10 metri în spatele meu să nu știe cineva că suntem împreună.” Monica Pop, amintiri alături de bunica din Franța

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook-Monica Pop]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Monica Pop a povestit și cum arătau vacanțele alături de bunica ei din Franța, o femeie pretențioasă, iar ea nu accepta această atitudine.

„M-am dus într-o vacanță la ea, iar eu, de unde la Cluj stăteam în chiloți și desculță, acolo, bunică-mea mi-a făcut niște rochițe cu volane și spunea că merg ca un hipopotam. Nu eram de acord cu atitudinea asta. Când am plecat de acolo, a zis să mergem la magazinul de jucării să îmi aleg ceva, erau păpuși mari cât mine.

Eu am zis că vreau o găleată și o minge. Vorbea cu mine doar în limba franceză, eu nu înțelegeam nimic. Îi vorbeam cu dumneavoastră și i-am zis: “dacă vreți să îmi cumpărați ceva, îmi cumpărați o minge și o găleată.” Bunica cealaltă avea un loc de pământ în spatele casei cu legume și mă punea în fiecare seară să le ud, iar eu aveam o găletuță mică. Iar cu mingea trebuia să mă duc la fotbal.
Până la urmă mi le-a luat, dar mergea cu 10 metri în spatele meu să nu știe cineva că suntem împreună.”,
a mai adăugat Monica Pop.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient!”. Ce a declarat medicul Monica Pop, despre moartea artistului Nosfe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies