Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!

Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!
Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!

Bursucu (Adrian Cristea) a devenit in aceasta dimineata fericitul tatic al unei fetite superbe! Andreea, iubita celebrului prezentator, a nascut natural un copil perfect sanatos. Micuta a obtinut nota 10 din partea medicilor la nastere si cantareste 3,150 Kg.

Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris...”, a spus, coplesit de emotie, Bursucu.

Nasterea propriu-zisa a durat foarte putin. „ Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra ”, a adaugat Bursucu.

Pe simpaticul prezentator il asteapta o perioada plina de emotii, acesta se simte pregatit sa faca fata provocarilor pe care le presupune calitatea de tatic.

„ Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita! ”, spunea Bursucu inainte de momentul nasterii fetitei sale.

Astazi in Teo Show, de la ora 15:00, veti putea urmari un material  in exclusivitate despre momentul cel mai frumos din viata lui Bursucu, cel al nasterii fetitei sale!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies