Bursucu, inspirat să slăbească de iubita sa

Bursucu, inspirat să slăbească de iubita sa
Bursucu, inspirat să slăbească de iubita sa

In urma antrenamentului constant la sala si a unei alimentatii echilibrate, indragitul prezentator de la Kanal D a dat jos aproape 16 kilograme, in aceasta vara.

Adrian Cristea alias Bursucu, indragitul prezentator pe care il puteti urmari zilnic, de luni pana vineri, de la ora 15:00, in emisiunea „Teo Show”, la Kanal D, a beneficiat din plin de regimul de viata pe care i-l ofera iubita sa, Andreea. Mancand sanatos si facand sport, la sala, de luni pana vineri, vedeta Kanal D a slabit aproape 16 kilograme, in aceasta vara, rezultatul fiind o stare psihica si fizica excelenta.

“Andreea este fericita. Este o sportiva desavarsita, face sala de mai bine de sapte ani, nu conteaza ca e sarbatoare, ca e ziua ei, a mea, ea merge la sala si mananca sanatos. M-a influentat si pe mine. Eu imi mai doresc sa mancam cate o friptura, ea propune mereu alternativa sanatoasa, light.  Are o vointa de fier si arata senzational. Relatia noastra de cuplu este foarte frumoasa”, a descris Bursucu relatia in care se afla cu Andreea.

Cei doi indragostiti nu se antreneaza impreuna, merg la sali de sport diferite si au antrenori diferiti.
 “Eu ma mai plang la antrenamente, mai zic <Nu mai pot!>. Daca ne-am antrena impreuna, ar avea ceva de spus la lamentarile mele”, a spus vedeta.

Iubita sa ii prepara cu generozitate salate, chiar daca Bursucu mai face si nazuri.  “Trebuie sa recunosc ca nu inteleg oamenii care mananca salate.

Am scos pastele, cartofii, nu mai beau sucuri. Sunt foarte, foarte pofticios. Cel mai mult am slabit in vacanta  10 kg. A fost o perioada relaxanta si atunci s-a produs un declic. Am mancat la ore fixe, sanatos, am facut sport. Cand am revenit din vacanta, am avut un soc. A trebuit sa imi schimb garderoba”, a dezvaluit Bursucu reteta lui de fericire.

Dupa ce s-a lasat de dansul de performanta, pe care l-a practicat ani de zile, Bursucu a descoperit o noua viata, “fara febra musculara si fara regim”.


“Mi-am dat seama ca sunt foarte foarte pofticios. Mananc aproape orice. Refuz, insa, cu greutate cartofii prajiti cu branza rasa, ca de altfel 95% din populatia acestei tari. Este mancarea copilariei noastre”, a declarat Bursucu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Teo Trandafir a fost in weekend la Timisoara! Bursucu: "Era sa mori?"

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”

Bianca, "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu! Noua prezentatoare de la "Te vreau langa mine" a raspuns provocarilor! "Am mari emotii pentru saptamana viitoare, sper sa ma descurc"

Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date! „Am simțit...”. Aflați ce declarații își fac concurenții sâmbătă, 3 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul


Cookies