Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii "Roata Norocului" la Kanal D

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii
Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc spiritul brazilian într-o ediție de senzație a emisiunii "Roata Norocului" la Kanal D

Duminică, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să se alăture lui Bursucu și Anei-Maria Barnoschi într-o călătorie virtuală captivantă, direct în inima Braziliei, într-o ediție specială a emisiunii "Roata Norocului", difuzată la Kanal D.

Cu o tematică dedicată Braziliei, această ediție va fi plină de pasi de dans și atmosfera vibrantă a celebrului Carnaval de la Rio. Ana-Maria Barnoschi va străluci într-o vestimentație demnă de acest spectacol, aducând magia și culoarea Carnavalului de la Rio chiar în casele telespectatorilor.

Ritmuri de samba și muzică autentică braziliană vor fi aduse de band-ul emisiunii, Hot Play și talentata Iulia Dumitrache. Pe lângă aceasta, vor fi prezente și două invitate speciale care vor adăuga strălucire acestei editii- Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, două artiste de excepție care vor face senzație în timp ce învârt

Roata Norocului în beneficiul unei familii aflate în nevoie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ediția de duminica “Roata Norocului” promite premii uriase, emoție, adrenalina, distracție garantată, pedepse uimitoare și surprize pe măsura așteptărilor. Este o seară în care telespectatorii vor fi transportați în atmosfera unică a Braziliei, fără a părăsi confortul propriilor locuințe.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 20:00, emisiunea "Roata Norocului", la Kanal D. Va fi o experiență de neuitat plină de bucurie și distracție, în care telespectatorii vor fi martorii unei călătorii magice în inima Braziliei.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies