Bursucu’: “Sunt uimit de acest miracol al vietii!” Duminica, de la ora 20:00, incepe un nou sezon “Roata Norocului”

Bursucu’: “Sunt uimit de acest miracol al vietii!” Duminica, de la ora 20:00, incepe un nou sezon “Roata Norocului”
Bursucu’: “Sunt uimit de acest miracol al vietii!” Duminica, de la ora 20:00, incepe un nou sezon “Roata Norocului”

Adrian Cristea, Bursucu', asa cum este cunoscut publicului din Romania, este un om cu adevarat implinit. Are o cariera de succes, este indragit de public si se declara cel mai fericit tata din lume.

Anais, fiica lui, in varsta de 11 luni, este persoana in jurul careia graviteaza cele mai intense sentimente si trairi ale indragitului prezentator cu atat mai mult cu cat, dupa declaratiile mandrului tatic, cea mica ii seamana la caracter, fiind extrem de comunicativa.

"Cele 11 luni care au trecut, de cand s-a nascut Anais, au fost ca un miracol al vietii. Am constatat ca noi, oamenii, suntem cei mai neajutorati din lume.

Animalele se nasc si devin independente intr-un timp foarte scurt. Noi la 11 luni nu avem puterea sa spunem ce, daca ne doare. Sunt uimit de acest miracol al vietii, mi se pare incredibil, miraculos", povesteste cu emotie Bursucu, care mai adauga ca mereu a indragit copiii si, de cand se stie, si-a dorit sa fie tata.

Citeste si: "Am 27 de ani și am cea mai frumoasă iubită din lume. Într-o seară, după o petrecere la care am băut cam mult, am ajuns acasă și am început să fac amor. Când am deschis ochii dimineață, am început să țip. Era chiar lângă mine"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult, carismaticul prezentator subliniaza ca dintotdeauna a stiut cum va fi el ca tata, dar nu se astepta sa descopere ca poate fi atat de rabdator.

"Cand eram tanar si lucram cu copiii imi spuneam ca voi fi dur, atunci cand va fi vorba de al meu. Iubesc copiii si eram convins ca voi face lucrurile intr-un anumit fel. Lucrurile stau la fel si acum, doar ca Anais este cea care face ce vrea din mine", marturiseste Bursucu’.

Din aceasta duminica, Bursucu’ va putea fi revazut la carma indragitului quizz show "Roata Norocului", alaturi de Ana-Maria Barnoschi, intr-un nou sezon care va avea foarte multe surprize, atat pentru concurenti, invitati speciali cat si pentru telespectatori.

"Avem premii mai mari si mai multe, dar cel mai mult imi doresc ca in acest sezon sa dau autoturismul!", spune prezentatorul.

Nu ratati duminica, 16 Iunie, un nou sezon al emisiunii "Roata Norocului", incepand cu ora 20.00,

la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

"Am 27 de ani și am cea mai frumoasă iubită din lume. Într-o seară, după o petrecere la care am băut cam mult, am ajuns acasă și am început să fac amor. Când am deschis ochii dimineață, am început să țip. Era chiar lângă mine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies