Businessman-ul de la “Exatlon”. Foarte puţini ştiau acest lucru despre Vladimir Draghia, vedeta Kanal D

Businessman-ul de la “Exatlon”. Foarte puţini ştiau acest lucru despre Vladimir Draghia, vedeta Kanal D
Businessman-ul de la “Exatlon”. Foarte puţini ştiau acest lucru despre Vladimir Draghia, vedeta Kanal D

Vladimir Draghia este una dintre cele zece vedete care participa la “Exatlon”, show care va debuta la Kanal D in aceasta duminica, la ora 20:00.

Este om de televiziune, actor, fost sportiv de performanta, tata, dar foarte putini cunosc faptul ca Vladimir este pasionat de design interior. Mai mult, acesta a marturisit ca imbina utilul cu placutul si ca a pornit un nou business, in domeniul imobiliarelor. Vedeta achizitioneaza imobile, le redecoreaza punandu-si amprenta sa personala in fiecare locuinta, iar mai apoi, le inchiriaza.

„Am avut sapte ani o agentie imobiliara, la care am renuntat cand am jucat in telenovele.

Iar de vreo doi ani, dupa ce mi-am strans niste bani, mi-am cumparat niste apartamente si acum mie asta imi place, sa ma ocup de design interior. Si asta fac: cumpar apartamente, le renovez, le mobilez si le inchiriez. Eu concep tot interiorul. Cumpar piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumparand, am ajuns sa am un mic business”, spune vedeta.

In conceperea designului interior, vedeta nu se lipseste de un “accesoriu” care pare mai degraba ca ar fi util pe pista de sport, decat pe peretii apartamentelor pe care le decoreaza.


„Imi cumpar biciclete. In fiecare apartament am cate o bicicleta pe perete. Uite, acum nu mai am suficient spatiu si trebuie sa mai cumpar un apartament. Trebuie sa le pun undeva, nu mai unde sa le depozitez”, adauga Vladimir Draghia.

Pe Vladimir Draghia il veti putea urmari in competitia „Exatlon”, reality care va avea premiera la Kanal D duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00.

Duelul se va da intre Echipa Gladiatorilor, formata din zece vedete, si Echipa Neinfricatilor, formata din oameni obisnuiti, care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

EXATLON. Anda Adam, marturisire socanta cu doar cateva ore inainte de a se imbarca in avionul spre Republica Dominicana "Imi va fi si foarte bine fara el…"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies