„Cabinetele estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri.” Elena Merișoreanu a oferit un răspuns pentru cei care o critică în urma intervențiilor estetice

„Cabinetele estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri.” Elena Merișoreanu a oferit un răspuns pentru cei care o critică  în urma intervențiilor estetice
„Cabinetele estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri.” Elena Merișoreanu a oferit un răspuns pentru cei care o critică în urma intervențiilor estetice

Elena Merișoreanu a vorbit despre intervențiile estetice făcute și a răspun tuturor celor care o critică pentru alegerile sale.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țară, iar fiecare apariție este ca scoasă din cutie. A recunoscut în repetate rânduri că îi place să aibă grijă de cum arată, așa că vizitează destul de des cabinetele medicului estetician.

“Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine.” Ce spune Elena Merișoreanu despre intervențiile din ultima perioadă

Citește și: „Vai de capul meu! Abia aștept să văd cum sunt.” Elena Merișoreanu a ajuns în cabinetul medicului estetician, la 77 de ani! La ce intervenție e apelat interpreta de muzică populară?

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „El nu mă întreabă de banii mei. Eu îmi fac plăcerile mele.” Elena Merișoreanu, secretele unui mariaj de succes! Lucrul pe care doar Viorel Croitoru îl face în gospodărie

Elena Merișoreanu este mereu sinceră cu toate subiectele ce au legătură cu viața ei, iar artista are mereu grijă la felul cum se afișează.

Multe persoane o admiră, însă unii o și critică pentru vizitele dese în cabinetul esteticianului. „Normal că țin la aspectul fizic, asta întotdeauna mi-a plăcut. Mai ales că noi suntem pe scenă, ne vede lumea pe stradă, trebuie să arătăm bine. Cabinetele astea estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri. Eu admir pe toată lumea care și-a făcut câte ceva. Operații nu am făcut și nici nu o să fac, doar mici intervenții, cu acid hialuronic, sânii mi i-a dat Dumnezeu, buzele sunt mari de când eram mică, mi se spunea buzată, așa că acum mi-am făcut blefaroplastie.
Sunt puțin vânătă, mâine merg să îmi scoată firele. Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine, să nu uite că în primul rând trebuie să ne simțim noi bine. Cei care își dau cu părerea niciodată nu o să fie toți pentru, sunt și contra. Eu nu le doresc decât numai bine.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu, despre cei 50 de ani de căsnicie

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu a avut parte de împliniri, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, astfel că artista a ajuns să sărbătorească 50 de ani de căsnicie alături de soțul ei. „Cred că a fost cel mai frumos an din viața mea! Am venit acasă cu mama unei colege și cu ea.

O sun pe fiica mea și îi spun: „Hai, deschide-mi poarta!”, că nu găseam cheile. Imediat a deschis poarta cu remote-ul și am urcat cu cele două. Le-am zis: „Hai, dragă, să mâncați o bucată de tort, pentru că pe urmă plec în Ardeal”. Când am ajuns pe verandă, îi ziceam fiicei mele: „Aprinde, domnule, lumina, că intră femeile!”, la care ea mi-a zis: „Lasă, că le aprindem după ce intră”.
Măi, când am intrat în casă, toată familia mea a început să cânte „Mulți ani trăiască!(...) Soțul meu vine cu tortul și cu artificiile și îmi spune: „Tu nu vezi ce scrie acolo?”. Am zis că ba da, 50 de ani, dar eu nu am 50 de ani. Îmi zice: „Astăzi sunt 50 de ani de când ne-am căsătorit”. Mamă, uitasem... Ne-am petrecut, am făcut o pregătire frumoasă.
Între timp au mai venit prieteni, fini și am avut o zi atât de frumoasă”,
a povestit Elena Merișoreanu pentru un post TV.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„El nu mă întreabă de banii mei. Eu îmi fac plăcerile mele!” Elena Merișoreanu, secretele unui mariaj de succes! Lucrul pe care doar Viorel Croitoru îl face în gospodărie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies