Cabral și Andreea Ibacka, momente de cumpănă! Cei doi soți au avut parte de o situație neașteptată în vacanță: „Am trecut prin toate fricile și panicile.”

Cabral și Andreea Ibacka, momente de cumpănă! Cei doi soți au avut parte de o situație neașteptată în vacanță: „Am trecut prin toate fricile și panicile.”
Cabral și Andreea Ibacka, momente de cumpănă! Cei doi soți au avut parte de o situație neașteptată în vacanță: „Am trecut prin toate fricile și panicile.”

Soții Ibacka au cerut ajutor în mediul online.

Cabral și Andreea Ibacka, pe lângă cei doi copii pe care îi au împreună, sunt și părinții a doi căței de rasă cane corso, foarte mari și blânzi. Astfel, de fiecare dată când pleacă în vacanță, vedetele îi iau și pe cei doi patrupezi cu ei. De data aceasta, însă, au avut parte de o sperietură groaznică din cauza celor doi căței.

Andreea și Cabral Ibacka și-au pierdut câinii

Citește și: Andreea Ibacka, despre discuțiile incomode pe care trebuie să le poarte cu fiica sa, Namiko: „M-a întrebat despre menstruație. Am încercat să găsesc momentul potrivit.”

Andreea și Cabral Ibacka și-au pierdut câinii
Andreea și Cabral Ibacka și-au pierdut câinii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Cabral și ce anume își mai doresc să facă în prezent. „El deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Maki și Mayra, câinii familiei Ibacka au fugit din curtea apartamentului unde erau cazați, îndoind gardul și săpând pe sub el. Când au observat că cei doi câini lipsesc, Cabral și Andreea Ibacka au intrat în panică și au cerut ajutorul în mediul online, mai ales că unul dintre patrupezi are un tratament de epilepsie, care trebuia administrat.

AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței.

Suntem la mare la MAMAIA NORD- NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pe viață pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid).
De la ora 7:45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă.”
, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Cine i-a ajutat pe soții Ibacka să își găsească prietenii necuvântători?

Andreea și Cabral Ibacka și-au pierdut câinii
Câinii soților Ibacka au fost găsiți [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Din fericire, această peripeție a avut final fericit, iar Cabral și Andreea Ibacka au ajuns în posesia patrupezilor, care au fost căutați atât de echipa complexului unde se aflau cazați cei doi soți, cât și de către poliție.

Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cat de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli.

Mulțumim foarte tare tuturor celor care au sunat și ne-au dat indicii! Mulțumesc cu aplauze echipei ... oamenii au abandonat treaba și s-au pus pe căutat cu noi, au pieptănat toată Mamaia-Nord până când i-au găsit. Mulțumim și polițiștilor care și-au făcut treaba de nota 100 și s-au implicat și ei doar cum mai vezi prin filme! Și îi mulțumesc mult și omului care a făcut gardul. Serios, am trecut prin toate fricile și panicile, vă mulțumesc mult-mult de tot tuturor celor care s-au implicat chiar și cât-de-puțin.
Acum mă apuc să repar gardul. O să fie Marele Zid Chinezesc
!”, a scris Cabral Ibacka pe Instagram.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cu ce problemă se confruntă Maria Constantin? Vedeta nu reușește să găsească nicio soluție: „Poate că mulți veți spune că sunt puțin dusă cu capul. Cred că este o dereglare.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies