Cadă sau cabină de duș? Cum să rezolvi dilema

Cadă sau cabină de duș? Cum să rezolvi dilema
Cadă sau cabină de duș? Cum să rezolvi dilema

La oraș sau la țară? La munte sau la mare? Și multe alte întrebări pe care uneori le adresăm doar ca să ne amuzăm și alte dăți ca să luăm decizii concrete.

Din seria probleme la care ne gândim, își face loc și una care apare atunci când renovăm baia.

E clar că avem nevoie de o chiuvetă, e clar că adăugăm o toaletă. Dar cadă sau cabină de duș? Întrebarea vine și de la noi, răspunsul e la tine. Doar te ajutăm să te gândești. Cât despre cumpărături, le faci lejer, în rate, la Dedeman.

Șansele sunt mari ca tu să fii crescut într-un mediu în care cada era prezentă în baia familiei tale. Atunci când ești mic, te bucuri mai mult de experiența bălăcelii în cadă. Ca adult, plin de responsabilități și cu mult mai puțin timp la dispoziție, parcă nu își mai sună atât de tentant.

Așa că ajungi ca de cele mai multe ori să folosești cada pentru a sta pur și simplu în picioare în ea, făcând un duș rapid și cam atât. Poate o dată pe lună simți, în sfârșit, nevoia de a te răsfăța și faci o baie lungă, relaxându-ți mușchii și mintea. Și poate uneori doar pentru acest motiv merită să nu înlocuiești totul cu o cabină de duș. Pentru alea 30 de minute de liniște, înconjurate eventual de bule parfumate.

Apoi stai și te gândești. Camera aia de AirBnb în care ai fost acum trei luni la munte și care avea cabină de duș. Cât de plăcută era cabina. Cum simțeai utilitatea în simplitatea ei. Pare mai ușor de întreținut, mai lejer de făcut duș în ea. Oare asta e opțiunea pe care ar trebui să mergi? Intri și ieși din baie fără probleme, nu mai stai să te cațeri nicăieri și să ai senzația că ai ceva în casa ta pe care nu-l folosești aproape deloc.

Cel mai ușor mod prin care poți găsi o rezolvare la această dilemă este să te gândești astfel: dacă ai o cadă, poți face duș; dacă ai o cabină de duș, nu poți face o baie clasică. Practic, cu cada nu dai greș, întrucât îți permite să faci două lucruri, pe când cabina te cam limitează. Însă suntem siguri că tu ai argumentele tale pentru deciziile tale. Știm, e o decizie relativ importantă, întrucât nu stai să renovezi în fiecare lună sau chiar an. Consultă-te cu cei cu care împarți casa și, dacă stai singur, consultă-te cu tine, cel din viitor. Orice ai alege, cumpără relaxat folosind un card bun precum CardAvantaj.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies