Cadou domestic de la Bianca Dragusanu pentru Andreea Mantea: capra Vasilica! Reactia neasteptata a brunetei: "Termina, eu am glumit"

Cadou domestic de la Bianca Dragusanu pentru Andreea Mantea: capra Vasilica! Reactia neasteptata a brunetei:
Cadou domestic de la Bianca Dragusanu pentru Andreea Mantea: capra Vasilica! Reactia neasteptata a brunetei: "Termina, eu am glumit"

 

 

 

 

Andreea Mantea a avut parte, de ziua ei, de un cadou inedit. Bianca Dragusanu, colega de la Kanal D, i-a adus in dar o capra. Prezentatoarea "Te vreau langa mine" i-a ales si un nume: Vasilica, scrie WOWbiz.ro.

 

Totul a inceput in weekend, la turta Sofiei, fiica Biancai si a lui Victor. La petrecere, Andreea Mantea i-a spus Biancai, in gluma, ca ar putea sa-i cumpere lui David cadou o capra. Bianca Dragusanu a luat totul in serios si i-a cumparat prezentatoarei una, insa de ziua ei, nu a lui David. 

 

 

Incantata de cadoul pregatit pentru Mantea, Bianca a imbracat caprita, a hranit-o si a asteptat-o entuziasmata pe Andreea. 

 

 

Reactia Andreei nu a fost la nivelul asteptarilor, prezentatoarea WOWbiz a fost uimita de cadou si a refuzat sa o primeasca.

 

 

 

"Bianca, eu am glumit. Hai sa-ti zic, eu am glumit.

Termina", a declarat Andreea Mantea, uimita de surpriza Biancai.

 

 

"Eu nu fac farse. Ti-am luat-o de ziua ta. Ai zis ca vrei capra si ti-am luat. O cheama Vasilica. La multi ani, Andreea Mantea", i-a spus Bianca. 

 

 

 

"Degeaba ma filmati, eu ma duc sa dau capra inapoi. O sa dau cateva telefoane sa o dau inapoi", a mai spus Mantea.  

 

 

 

"Asta nu e farsa, e pe bune, femeia ti-a adus o capra.

E a ta, trebuie sa o iei acasa", i -a spus o colega. 

 

 

Intr-un final, sarbatorita noastra s-a atasat de caprita si a decis sa o duca, in weekend, la bunica sa.

 

 

Andreea a avut parte de mai multe surprize, inca de dimineata.
Victor i-a copt-o si el! I-a pregatit delicatese deloc pe gustul ei.

 

 

"Este farsa? Eu nu cred. Ce mi-ai pregatit. Muzica e prea romantica, nu pot, plang. Iarta-ma, nu pot sa mananc, este creier. Mi-e rau", a spus Mantea oripilata. 

 

 

 

"Tot ce este gatit aici este special pentru tine. Este gatit de un bucatar chef", a incercat Victor sa o convinga. 

 

 

Cearta dintre Mantea si Slav a atras si spectatori. Echipa "Bravo, ai stil" i-a facut o urare speciala Andreei. 

 

 

Nimic din ce i-a propus Victor nu a fost pe placut Andreei, iar cand lucrurile parea sa se incinga intre cei doi prezentatori, echipa Kanal D i-a dezvaluit adevarata surpriza. Toti colegii de la WOWbiz erau adunati si purtau tricouri cu mesaje speciale.  

 

 

"Eu le multumesc ca ma suporta", le-a multumit Andreea Mantea colegilor. 

 

 

Mihai Mitoseru nu avea cum sa rateze ziua colegei sale de la "Se striga darul". Mito a fost singurul care a reusit sa-i faca un cadou pe gustul ei. I-a adus o ladita plina de bunatati traditionale.

 

 

Andreea Mantea si-a inceput dimineata alaturi de cea mai importanta persoana din viata ei, micutul David.

 

Emotionata pana la lacrimi, bruneta a povestit cum David a invatat sa-i spuna "La multi ani".

 

 

Tot alaturi de baietelul ei si-a incheiat si ziua, ba mai mult, micutul David si-a razbunat si mama, l-a pictat pe Victor din cap pana-n picioare. 

 

 

"De cand a aparut David in viata mea, simt ca traiesc cu adevarat. Sunt un om implinit. Orice mama ma intelege, cand te uiti la copilul tau treci peste orice, orice suparare.

 

 

Ma bucur din tot sufletul ca sunt aici, ca m-am intors in familia Kanal D, ma bucur din tot sufletul. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma tine sanatoasa. 

 

Vreau sa le multumesc telespectatorilor mei. Este minunat la 31 de ani", le-a multumit Andreea Mantea colegilor si telespectatorilor. 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum şi-a început Andreea Mantea ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a făcut public totul: ”Nu există fericire...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies