Cadouri handmade pe care i le poți oferi iubitului tău de Crăciun

cadouri handmade iubit
Cadouri handmade iubit

Decembrie este perioada ideală din an în care îți poți arăta iubirea și aprecierea față de cei dragi. Luna cadourilor ne bucură pe fiecare în parte și ne face să ne gândim mai mult la persoanele apropiate.

Cadoul pentru iubit este unul important și de aceea este nevoie de mare atenție atunci când îl alegi. Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de cadouri handmade pentru persoana iubită, cu care îl vei surprinde cu siguranță!

Cadouri handmade, de Craciun, pentru iubitul tău

Citește și: 10 idei de cadouri pe care oamenii le doresc cu adevărat

cadouri handmade pentru el
Cadouri handmade pentru el[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa sub 140 de lei pentru femei

Atunci când vorbim de un cadou, nu prețul este cel mai important, ci valoarea sufletească și felul în care mica atenție i se potrivește persoanei respective. În cazul în care îți dorești ca iubitul tău să aprecieze și mai mult efortul tău depus pentru cadoul său, alege să îi oferi un cadou handmade, care îl va impresiona garantat. Iată câteva idei simple și rapide, pe care i le poți oferi partenerului tău, de Crăciun!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Album cu fotografii

cadouri handmade craciun
Cadouri handmade Crăciun[Sursa foto: Freepik]

Chiar dacă în prezent oamenii își păstrează amintirile în mediul digital, farmecul fotografiilor print nu a dispărut. Poți crea un album cu cele mai frumoase amintiri ale voastre, pentru a îi dărui un cadou plin de emoție. Din fericire, există mai multe tipuri pentru care poți opta. În primul rând, este varianta clasică de album în care adaugi pozele developate.

Dacă vrei să fii mai creativă, poți alege de pe internet un album pe care să îl creezi după propria preferință. Nu uita un detaliu foarte important: scrie-i mesaje pentru fiecare fotografie și adaugă data la care au fost făcute. În acest fel, îți vei pune amprenta și mai mult și va aprecia enorm.

Accesoriu croșetat

idei de cadouri facute manual
Idei de cadouri făcute manual[Sursa foto: Freepik]

Există multe doamne pasionate de lumea creației și a modei.

Dacă te numeri printre acestea, nu ezita să croșetezi un accesoriu pentru iubitul tău. Fie că alegi un fular cu motive de Crăciun, sau te inspiri dintr-o colecție a unui magazin pe care îl apreciază, acest cadou va reprezenta o alegere excelentă. Nu doar că vei economisi bani, ci și partenerul tău va aprecia mult mai mult munca depusă de tine pentru a crea respectivul articol vestimentar.

Lumânări handmade

cadouri de craciun pentru iubit
Cadouri de Crăciun pentru iubit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ultima perioadă, lumânările handmade au devenit din ce în ce mai populare.

Nu doar că pot fi făcute din materiale mai prietenoase cu mediul, ci și reprezintă un cadou simbolic foarte frumos. Dacă știi că iubitul tău apreciază momentele de relaxare sau obiectele de casă, acest cadou este perfect. Pentru acest cadou îți poți lăsa creativitatea liberă, fiindcă poți folosi diverse culori, în diverse recipiente. De asemenea, pe respectivul recipient poți adăuga și un mesaj de iubire. Alături de o carte și un vin bun, această lumânare handmade va demonstra că știi să faci un cadou rafinat, dar și că te implici în dăruirea unui obiect special.

Calendar personalizat

cadouri handmade
Cadouri handmade[Sursa foto: Freepik]

Chiar dacă avem cu toții calendar pe telefon, întotdeauna este util un calendar clasic. Indiferent că iubitul tău lucrează de la birou sau de acasă, un calendar personalizat este un dar inspirat, dar și practic. În funcție de preferințe, te poți juca cu diverse idei. Spre exemplu, poți încercui cu roșu, în formă de inimă, datele importante pentru voi doi: ziua în care v-ați cunoscut, prima întâlnire, aniversarea voastră etc. De asemenea, îi poți transmite un mesaj iubitului tău, pentru fiecare zi a anului. Dacă îți dorești să își amintească de tine zilnic, poți atașa chiar și fotografii speciale cu voi doi. Cu siguranță va aprecia acest cadou special! În cazul în care vrei să îi mai oferi ceva, poți completa cadoul cu obiecte tot din aceeași gamă, precum: un pix rafinat, o agendă personalizată sau un ceas de birou.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

TOP 3 idei de cadouri pentru femei prin care nu ai cum să dai greș

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies