Cadouri inspirate de casă nouă pentru când nu ai idei

Cadouri inspirate de casă nouă pentru când nu ai idei
Cadouri inspirate de casă nouă pentru când nu ai idei

Mutarea într-o casă este unul dintre cele mai importante evenimente din viața de familie.

Desigur, procesul de împachetare și despachetare poate fi destul de stresant, dar odată rezolvat acest aspect, începe distracția decorării și alegerii celor mai potrivite obiecte de mobilier. Găsirea celor mai potrivite este doar una din modalitățile potrivite de a face ca o casă nouă să se simtă precum un cămin primitor.

În cazul în care cunoști pe cineva care tocmai s-a mutat într-o nouă locuință, nu există nicio îndoială că persoana respectivă va aprecia un cadou practic, pe care să îl folosească în viața de zi cu zi. De asemenea, un accesoriu frumos, care să se armonizeze perfect cu estetica generală a locuinței este la fel de binevenit. Dar găsirea celui potrivit care să se potrivească atât cu bugetul tău, cât și cu stilul de viață al familiei, poate fi uneori o provocare.

Descoperă câteva sfaturi privitoare la cadouri inspirate de casă nou pentru când nu ai idei.

1. Electrocasnice

Când vine vorba de cadouri de casă nouă, electrocasnicele sunt cea mai bună alegere. De ce? Pentru că sunt obiecte folosite în fiecare zi, iar a investi în ele poate fi destul de costisitor. De aceea, pentru a veni în ajutorul noilor locatari, alege să le oferi un aparat de bucătărie pe care știi că l-ar folosi și, cel mai important, nu îl au deja.

2. Lenjerii de pat

De asemenea, orice persoană iubește o lenjerie de pat frumoasă, confortabilă și care să se potrivească design-ului general al dormitorului. Poți alege dintr-o mare varietate de modele și culori, dar este foarte important să știi dacă cineva suferă de probleme respiratorii, cum ar fi apnee în somn. Dacă da, atunci alege lenjerii fabricate din materiale naturale, hipoalergene.

3. Plante naturale

Plantele naturale se potrivesc în orice locuință și reușesc să vitalizeze spațiul în care se află. Dincolo de a fi o alegere cu care nu poți da greș, plantele au un rol biologic semnificativ: purifică aerul și, prin procesul de fotosinteză, eliberează oxigen. Din aceste motive, plantele naturale nu trebuie să lipsească din locuința niciunei persoane.

4. Difuzor de aromaterapie

Pentru ca noua locuință să devină rapid un spațiu intim, personal, oferă-le noilor locatari un difozur de aromaterapie. Îl vor găsi foarte practic și se vor bucura nespus de un astfel de cadou. De asemenea, alege și câteva sticluțe de uleiuri esențiale pe care să le pui în pachet, ghidându-te după gusturile specifice în materie de mirosuri ale celor care se mută.

5. O sticlă de vin de colecție

Deși ar putea părea un cadou clasic, o sticlă de vin rafinat, select se potrivește perfect oricărui tip de eveniment. Încearcă să alegi un sortiment care știi că este pe placul noilor locatari, apoi ambalează sticla folosind hârtie veche de ziar. Efectul cadoului va fi cel scontat: cel au unui vin nu doar scump, ci și calitativ.

Alegerea celor mai potrivite cadouri de casă nouă nu este tocmai grea, însă se dovedește a fi vital să cunoști, măcar puțin, gusturile și nevoilor noilor locatari. Atât timp cât te ghidezi după aceste criterii, este imposibil să dai greș. În perioada mutării, aceștia au nevoie de susținere și chiar ajutor din partea prietenilor!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies