CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul grabnic ajutător

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul grabnic ajutător
CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul grabnic ajutător

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul Ierarh Leon, episcopul Cataniei, este pomenit în calendarul creştin ortodox la 20 februarie.

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. S-a născut la Ravenna într-o familie de creştini evlavioşi şi a trăit în timpul împăratului bizantin Constans al II-lea (641-668).

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. A fost ales episcop al Cataniei după trecerea din această viaţă a înaintaşului său, arhiepiscopul Savin. În această calitate, Sfântul Leon era înaintea tuturor ca un luminător, purtând de grijă sufletelor şi îngrijindu-se de săraci, pe care îi hrănea iar pe cei strâmtoraţi îi ajuta.

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. În acel timp, în insula Siciliei se afla un mare vrăjitor, care era fiul unei creştine şi el se socotea creştin, dar de copil era semeţ şi mândru şi acest fapt l-a pierdut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Postul Paştelui 2019. Când începe Postul Paştelui 2019?

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Prin vrăjile sale făcea mult rău semenilor săi şi, de multe ori, îl sfătuia pe el ierarhul locului, Sfântul Leon, să înceteze faptele lui cele rele, ca să nu se muncească de trei ori în focul cel veşnic, împreună cu diavolii. El însă nu asculta, ci făcea şi mai multe rele, socotind că sunt bârfeli sfătuirile sfântului.

citeste continuarea pe antena3.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop 20 februarie 2019. Zodia Pești își găsește sufletul pereche

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies