Călin Popescu Tăriceanu: „Magistrala M5 s-ar putea închide...”

metrou drumul taberei
Magistrala M5, proaspăt inaugurată, ar putea fi închisă după alegerile locale.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că Metroul din Drumul Taberei ar putea fi închis la doar câteva zile de la inaugurarea Magistralei 5 pentru că ar reprezenta un adevărat pericol pentru călători.

Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit că metroul din Drumul Taberei, proaspăt inaugurat, nu este deloc sigur pentru călători și. Potrivit acestuia, este foarte probabil ca, imediat după alegerile locale, Magistrala 5 să fie închisă, pentru a remedia principalele probleme.

„Magistrala M5 s-ar putea închide după alegerile locale, pentru noi lucrări (…) Despre linia de metrou care s-a deschis în Drumul Taberei am aflat că au început să apară primele defecţiuni la lucrările de la staţiile de metrou.

Citeste si: Se introduc noi măsuri restrictive! De joi, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme

Se preconizează ca după alegeri linia de metrou să fie o perioadă închisă ca să fie remediate problemele. Avem de-a face cu siguranţa circulaţiei, sunt în pericol cetăţenii.

Nici la linia de tren dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni nu sunt gata lucrările, ministrul Bode preconiza deschiderea pe 12 decembrie”,

a precizat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit DC News.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dr. Mihai Craiu, 5 sfaturi pentru ca profesorii și elevii să fie protejați împotriva Covid-19

metrou drumul taberei
Magistrala M5, proaspăt inaugurată, ar putea fi închisă după alegerile locale.[Sursa foto: Hepta]

A fost inaugurate după 8 ani, dar M5 ar putea fi închisă în perioada imediat următoare

O echipă de la un post de televiziune a călătorit pe această magistrală Eroilor-Drumul Taberei și desi lucrarea a costat trei miliarde de euro, jurnaliștii au descoperit numeroase nereguli.

“La trei zile de la inaugurare, M5 arată așa. Un panou de plastic, care ar trebui să protejeze scara rulantă s-a spart. O lucrare care a costat peste 3 miliarde de euro”, au dezvăluit aceștia.

Mai mult decât atât, turnichetele s-au defectat, iar muncitorii muncesc de zor pentru a le repara, în timp cep e holurile Academiei Militare, elementele de design au început să se desprindă de pe pereți.

Scara rulantă de la stația Parc Drumul Taberei nu mai funcționează, iar la stația Valea Ialomiței plafonul este mult prea jos, motiv pentru care persoanele înalte pot avea dificultăți. Un călător care folosește M5 așteaptă trenul aproximativ 12 minute în afara orei de vârf, timpii de așteptare fiind foarte mari.

Citeste si: Când se vor impune noi restricții în România? Alexandru Rafila: „Situația se schimbă radical”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies