Camelia Mitoșeru, confesiuni despre situația financiară și despre perioada studenției. Nu s-a plâns niciodată de situația materială: „Eu nu am avut mulți bani niciodată.”

Camelia Mitoșeru, confesiuni despre situația financiară și despre perioada studenției. Nu s-a plâns niciodată de situația materială: „Eu nu am avut mulți bani niciodată.”
Camelia Mitoșeru, confesiuni despre situația financiară și despre perioada studenției. Nu s-a plâns niciodată de situația materială: „Eu nu am avut mulți bani niciodată.”

Camelia Mitoșeru a vorbit despre situația financiară din familia ei în perioada tinereții sale.

Camelia Mitoșeru, mama îndrăgitului și cunoscutului prezentator de televiziune, Mihai Mitoșeru, a avut o viață modestă, deși părinții ei aveau servicii bune.

I-a fost greu vreodată Cameliei Mitoșeru din cauza banilor?

Citește și: Mihai Mitoșeru nu și-a pierdut speranța! Crede în continuare în căsătorie, după divorțul de Noemi: „S-ar putea să mă însor”

Camelia Mitoșeru și fiul ei
Camelia Mitoșeru și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Camelia Mitoșeru a vorbit, în cadrul emisiunii Monden Weekend, despre situația financiară pe care o avea aceasta în adolescență și în perioada studenției și chiar dacă existau anumite lipsuri, oamenii se comportau ca și cum ar fi fost egali.

Nu se simțea faptul că nu au sume importante de bani și mereu s-au descurcat din puținul pe care l-au avut.  „Pe vremea mea, nimeni nu avea bani și nimeni nu era bogat ca să te gândești că nu ai. Acum e concurență mare între cei care au și cei care nu au, dar noi eram cam egali sau aproape egali. Poate și cine avea, nu arăta că are, iar cine nu avea, nu se plângea.
Noi aveam un mașinist la teatru care era liber veșnic și avea relații la toate magazinele alimentare și seara îi spuneam: „Eu vreau mâine să îmi aduci 30 kg de carne, atâtea ouă”, iar el a doua zi ne aducea. Eu nu am avut mulți bani niciodată și mama mea a fost profesoară, iar tatăl meu medic. Mai ales că pe vremea aia nu se dădea ciubuc. Aveai doar salariul.
Noi eram 3 copii acasă, bunicii stăteau cu noi, dar ce să mâncam aveam, la studenție nu aveam nevoie de bani că stăteam acasă la părinți. Acum admir grozav și pe cei care au și pe cei care nu au. Pe cei care nu au, încerc să îi ajut, pe cei care au, nu îi înțeleg de ce vor și mai mult.”,
a povestit Camelia Mitoșeru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat recent Camelia Mitoșeru

Camelia Mitoșeru
Camelia Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, Camelia Mitoșeru a povestit despre problemele de sănătate avute recent și cum a descoperit aceasta că totul este mult mai grav, făcând doar un control de rutină. „Întâi am zis că îmi trebuie ochelari. Eu nu port ochelari până la vârsta asta. Am purtat până la 40 de ani doar la citit.

Mama mea a trăit 80 de ani și tot timpul a fost profesoară, era în căruț și avea mintea perfectă. Nu mai vedeam bine, m-am dus la doctor, în ideea de a-mi pune ochelari. „Doamna Mitoșeru, eu vă dau niște ochelari, dar nu aveți nevoie.” „Nu se poate, incredibil. Când ies afară la lumină, la soare, amețesc”, am zis eu. „Dar v-ați făcut un control la cap?” „La cap?”  „La creier, zice el.”
„Nu.” „Să vă faceți.” Când m-am dus la control, mi-a zis că am o pieliță care crește pe creier, dar crește foarte puțin, cam un centimetru pe an. Vă dați seama de câți ani îl aveam. Acum era destul de mare. „Ar fi bine să îl operați.” „Hai să-l operăm, ce să-i facem. Nu m-am speriat deloc.”,
a povestit Camelia Mitoșeru.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este MIHAI MITOȘERU. „Eu voiam să joc fotbal şi ai mei spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală!»”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies