Camila Mendes și Grayson Vaughan s-au despărțit!

camila mendes relatie
Camila Mendes și Grayson Vaughan nu mai formează un cuplu

Actrița din Riverdale, Camila Mendes, și iubitul ei fotograf, Grayson Vaughan, nu mai sunt împreună.

Camila Mendes și Grayson Vaughan nu mai formează un cuplu, iar surse apropiate celor doi susțin că relația și-a urmat cursul normal.

Camila Mendes și Grayson Vaughan s-au despărțit!

Actrița în vârstă de 26 de ani și fotograful în vârstă de 29 de ani s-au despărțit luna trecută, iar fanii au observat că frumoasa brunetă și-a șters toate pozele de pe rețelele de socializare în care apărea alături de Grayson Vaughan.

De asemenea, Camila Mendes a încetat să-l urmărească pe Grayson Vaughan pe rețelele de socializare. Grayson Vaughan încă o urmărește pe fosta lui iubită pe contul personal de Instagram. 

Camila Mendes a anunțat oficial că se întâlnește cu Grayson Vaughan în septembrie, postând o fotografie în care apărea împreună cu artistul. 

"Dragoste la distanță", a scris Camila Mendes în dreptul fotografiei în care îl săruta pe Grayson Vaughan. 

În septembrie, Camila Mendes s-a întors în Canada pentru a filma noul sezon al serialului Riverdale, acolo unde o interpretează pe Veronica Lodge.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

"În viața de zi cu zi sunt un fluturaș. Îmi iubesc prietenii și de obicei trebuie să mă chinui să stau fără ei", spunea Camila Mendes.

Cât timp au fost împreună, Camila Mendes și Grayson Vaughan au fost văzuți la cumpărături în Italia, înainte de a începe pandemia de COVID-19.

"Nu a fost deloc dramatică această despărțire, și cei doi au rămas încă prieteni. Relația lor și-a urmat cursul normal", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Camila Mendes și Grayson Vaughan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, cei doi având o relație de aproximativ un an.

Cei doi au avut ultimele poze împreună în luna ianuarie.

Camila Mendes a mai avut o relație cu colegul de platou al serialului Riverdale, Charles Melton. Cei doi s-au despărțit pe la sfârșitul lui 2019, după aproximativ un an de relație.

 

 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

5 Semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație! Ce a declarat actorul?

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies