Camilla Parker, cuvinte scandaloase la adresa lui Meghan Markle! "Este o rusine pentru familia regala! Daca eram eu regina..."

Camilla Parker, cuvinte scandaloase la adresa lui Meghan Markle!
Camilla Parker, cuvinte scandaloase la adresa lui Meghan Markle! "Este o rusine pentru familia regala! Daca eram eu regina..."

 

Camilla Parker, sotia Printului Charles si totodata una din "celebrele amante" ale familiei regale, nu ar fi fost deloc multumita cu mariajul fiului ei vitreg, Printul Harry.
Mai exact, o sursa de la palatul regal ar fi declarat jurnalistilor de la revista americana Globe, cum o priveste Camilla pe Meghan Markle.

Se pare ca mama vitrega a Printului Harry nu ar indragi-o deloc pe actrita de origine americana.


Camilla Parker ar fi declarat ca Meghan Markle nu ar fi femeia potrivita pentru Printul Harry. In plus, ducesa de Cornwall este deranjata si de faptul ca actrita a mai fost casatorita in trecut.

 

 

 

"Dacă eu eram regină, nu aş fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o ruşine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soţia Prinţului Charles, potrivit sursei citată mai sus.

Mai mult, aceeasi sursa de la palatul regal a povestit ca ducesa Camilla Parker ar planui sa o desparta pe Meghan de Printul Harry.

"Camilla are mai multe probleme în ceea ce o priveşte pe Meghan şi consideră nu e potrivită pentru a deveni o mireasă regală”, a mai adăugat sursa.

Situatia devine si mai tensionata, mai ales ca Meghan a fost, nu de putine ori, comparata cu Printesa Diana.

„Camilla s-a înfuriat foarte tare după ce Megan a vorbit despre Diana”, a mai spus sursa de la palat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicio familie regala din lume nu a fost invitata la nunta lui Harry cu Meghan Markle. Ce cadou au trimis Principesa Margareta si Principele Radu Duda

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies