Cancerul de piele ucide! Uite ce obicei inseamna moarte sigura

Cancerul de piele ucide! Uite ce obicei inseamna moarte sigura
Cancerul de piele ucide! Uite ce obicei inseamna moarte sigura

Medicii oncologi spun despre aceste aparate ca sunt cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de cancer de piele. Din pacate multe femei cred ca acest obicei este inofensiv.

Aparatele de bronzare artificiala sunt adevarate cosciuge. Melanomul este un tip de cancer foarte raspandit in zilele noastre.

Multe dintre femei nu constientizeaza cat de periculoasa este bronzarea artificiala la solar. Sau si daca stiu ce pericole le pandesc, le ingnora.

Conform unui studiu in domeniu se pare ca incidenta melanomului nu doar ca a crescut ci apare chiar si de la varste fragede, de la 18- 19 ani.

“Melanomul este noua epidemie regasita printre femeile tinere” spune Jerry Brewer, medic dermatolog si cercetator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Specialistii spun ca bronzarea la solar poate creste riscul aparitiei cancerului de piele cu 75% iar statisticile privind persoanele care folosesc acest tip de bronzare sunt ingrijoratoare.

32% din femeile care au pielea alba cu varste curpinse intre 18-21 ani folosesc solarul in vreme ce procentajul este de 30% in cazul femeilor cu varsta cuprinsa intre 22 si 25 de ani.

Specialistii in domeniu spun ca daca femeile ar renunta la bronzarea artificiala, numarul cazurilor de melanom ar fi mult mai putine.

Din pacate se pare ca unul din motivele pentru care femeile continua sa utilizeze aparatele de bronzat artificial este faptul ca acestea creeaza dependenta, exact ca si drogurile.

Sursa www.womenshealthmag.com

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies