Când a fost fabricat prima dată vaccinul anti-COVID-19?! Abia acum s-a aflat

covid vaccin eficacitate
vaccinul anti-COVID-19 ARNm-1273 se va realiza până la data de 13 ianuarie 2021

Al treilea vaccin anti-COVID-19 se va implementa în America până la data de 13 ianuarie 2021.

Vaccinul anti-COVID-19 ARNm-1273 produs de către o companie farmaceutică din America, va fi gata de lansare în ianuarie 2021.

Vaccin anti-COVID-19, lansat în America

Vaccinul ARNm-1273, creat de către o companie farmaceutică din America are o eficacitate de 94,5%. Acesta a fost proiectat cu o săptămâna înainte de primul caz confirmat de coronavirus, depistat în SUA.

După o lună de la apariția virusului în America, dar și după primul deces cauzat de SARS-CoV-2, vaccinul ARNm-1273 era deja realizat și livrat pentru începuturile unor studii clinice.

Citeste si: COVID-19 România: Ce comună iese din carantină și în ce oraș se prelungesc restricțiile

Astfel, se poate spune că deși în America au murit peste 250.000 de oameni, cei care au creat antidotul știau deja cum să oprească virusul COVID-19.

vaccin covid 19 tratament
vaccinul ARNm-1273 este unul dintre cele trei mai așteptate vaccinuri împotriva COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Compania farmaceutică din America, poate că ar fi trebuit să înceapă vaccinarea împotriva noului coronavirus chiar din luna februarie sau mai, atunci când se știa că dozele verificate în faza I sunt sigure.

De asemenea, China a început vaccinarea armatei în luna iunie, iar Rusia a aprobat versiunea vaccinului în luna august.

Citeste si: Raed Arafat, despre sărbătorile de iarnă: „E foarte important..."

”Astăzi a fost aprobată strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus, o campanie de vaccinare care va dura cel puțin câteva luni de zile. Am dorit să fie o campanie foarte bine pregătită, iar strategia este una foarte bine lucrată.  Această strategie prevede pașii care se vor face și foarte multe detalii despre vaccinare. Toate aceste lucruri vor fi prezentate pe larg mâine, la Guvern. În săptămânile și lunile care urmează vom avea o informare permanentă pentru publicul general și pentru publicul specializat. 

vaccin anti-COVID-19
vaccinul ARNm-1273 are o eficacitate de 94,5% și este realizate de o companie farmaceutică din America[Sursa foto: PixaBay]

Foarte pe scurt despre vaccinare pot să vă spun în acest moment că este foarte posibil ca la începutul anului viitor să beneficieze România deja de prima tranșă de vaccin cu un număr de aproximativ un milion de doze. În prima tranșă va fi vaccinat întregul personal medical și persoanele din grupele de risc. Vaccinarea este voluntară, este sigură, este eficientă. Vaccinarea se face planificat.

Este foarte important de știut că aceste tipuri de vaccin care sunt în curs de aprobare sunt sigure, eficiente.", despre vaccinul anti-COVID-19 care va ajunge și în România.

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nicolae Ciucă, despre starea de alertă: "Sunt măsuri care trebuie..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies