Cand ai voie sa-ti scoti verigheta de pe deget! Putini crestini stiu acest lucru!

Cand ai voie sa-ti scoti verigheta de pe deget! Putini crestini stiu acest lucru!
Cand ai voie sa-ti scoti verigheta de pe deget! Putini crestini stiu acest lucru!

Simbol consacrat al uniunii dintr-un cuplu, verigheta a dat prilejul izvodirii a numeroase superstiţii, obiceiuri, ritualuri magice şi interpretări divinatorii.

Exista credinţa că aduce ghinion să îţi scoţi verigheta odată ce ţi-a fost pusă pe deget în biserică. În unele regiuni, se putea scoate verigheta de pe deget după naşterea primului copil, dar în nici un caz înainte de acest eveniment.

Potivit traditiei, dupa ce preotul a sfintit verigheta si ti-a pus-o pe deget, nu trebuie sa o mai dai jos niciodata, pentru ca ea iti proteajeaza dragostea si casnicia.

Totusi, daca ai probleme in casnicie se spune ca este bine sa te folosesti de verigheta pentru a face ritualuri de dragoste si sanatate.

In momentele de cumpana in casnicie, arunca verigheta intr-o ulcica noua de lut plina cu apa si urmareste cu atentie cat de mult se tulbura apa. Daca suprafata apei se increteste usor, dar reusesti sa vezi clar verigheta pe fundul oalei, inseamna ca relatia voastra are un viitor si veti depasi neintelegerile din prezent.

Sursa: Cancan.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Transformarea miraculoasa a Addei! In sarcina, era cat un balon, iar acum este trasa prin inel! FOTO COMPARATIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies