„Când am ieșit, iubeam să mă bat.” Nadine încă nu a uitat momentele grele prin care a trecut în copilărie

„Când am ieșit, iubeam să mă bat.” Nadine încă nu a uitat momentele grele prin care a trecut în copilărie
„Când am ieșit, iubeam să mă bat.” Nadine încă nu a uitat momentele grele prin care a trecut în copilărie

Lunile trecute, Nadine a transmis un mesaj puternic pe platformele de socializare, împărtășind publicului lupta sa continuă în procesul de vindecare a rănilor profunde din perioada copilăriei.

Nadine, una dintre personalitățile îndrăgite ale țării noastre, este o sursă de inspirație și emană o energie pozitivă oriunde se află. În urma unei experiențe de trezire spirituală, Nadine a dorit să împărtășească un mesaj cu publicul ei prin intermediul unei platforme de socializare foarte populare.

Citește și: Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru. „Mi-a luat o lună să o conving să ne întâlnim”

Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie
Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie[Sursa foto: Facebook]

Ce mesaj le-a transmis Nadine celor care o urmăresc

Prin intermediul unui mesaj emoționant, artista și-a transmis gândurile publicului său, dorind să sublinieze importanța autocontrolului și să împărtășească povestea sa de transformare, începând de la perioada petrecută într-un centru de plasament.

Astfel, Nadine consideră că este o persoană echilibrată, cu o puternică abținere și o atitudine rezervată.

Ea dezvăluie și câteva metode pe care le folosește pentru a-și menține sănătatea spirituală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nadine a transmis că își dedică timp meditației și introspecției profunde. Ea analizează emoțiile generate de situații conflictuale și încearcă să înțeleagă rădăcina lor, să identifice momentul în care acestea au apărut pentru prima dată.

 Prin simulări mentale, Nadine caută soluții pentru a reacționa într-un mod mai constructiv și a evita consecințele negative. De asemenea, ea recunoaște că uneori poate fi impulsivă atunci când se confrunta cu probleme minore.

„Seamănă vânt și vei culege pace este proiectul meu spiritual al anului.Pentru mine, în afară de a-mi observa copilul crescând și transformându-se, cea mai mare bucurie este să șlefuiesc omul care sunt pentru a deveni cel din ideal.

În perioada asta lucrez la a-mi diminua și mai mult orgoliul și a anihila orice urmă de gând sau atitudine agresivă în caz de conflict. Cu excepția că îmi voi apăra trupul in caz de atac. Atât al meu cât și al altora- nu aș putea rămâne doar martor.Din casa de copii am ieșit foarte violentă. Când am intrat la 6 ani, îmi era frică de bătaie, când am ieșit, în perioada preadolescenței, iubeam să mă bat.
Abia așteptam ocazia unui conflict. Acel om încă există în mine, însă înlănțuit și bine păzit.Testarea nu va fi ușoară cu siguranță. Nu-mi place acea latură a mea căruia îi sare muștarul. Mă micșorează... Nu-mi place când îndrăznesc să gândesc că vreau să pun pe cineva la punct. Știu că granițele dintre noi sunt extrem de importante, deoarece unii pot intra cu bocancii în viața ta făcând ravagii, însă vreau ca mereu să reacționez conștientă că acel om, indiferent de nivelul sau de mitocănie, este rupt din Dumnezeu, doar că nu are habar.De
fiecare dată când îmi propun o astfel de transformare, viața mă pune constant în situația de a-mi testa "munca". Anul asta am dat greș odată, aici, pe Instagram. Am picat testul. Vor urma și altele. Între timp, meditez cu specific pe această atitudine de "cine te crezi, bă, tu, ca să-mi vorbești tu mie așa?" Adică acea atitudine de om superior care trebuie să curețe din calea sa muritorii. Meditez, stau în perioade lungi de introspecție, îmi analizez emoțiile generate de astfel de situații conflictuale, mă duc la rădăcina lor, adică atunci când au luat naștere prima oară.
Fac simulări mentale pentru a înțelege ce fel de reacție s-ar potrivi mai bine în așa fel încât să nu rămân cu ciungă în cap. Iar dacă rămân, să înțeleg că aceea a fost cea mai bună soluție în acea situație. Mai ales că știu că am prostul obicei de a mă duce "la război cu țânțarii cu tunul".Tu ai un proiect personal la care lucrezi? Ceva ce ține de omul care ești versus cel care îți dorești să devii?Te îmbrățișez! ”,
a transmis Nadine prin intermediul unei platforme de socializare.

Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie
Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie[Sursa foto: Facebook]

Nadine a avut parte de un alt episod al transformării de sine

Într-un alt episod, Nadine împărtășește cum a debutat povestea sa de viață, dezvăluind că a trebuit să navigheze pe cont propriu prin cele mai dificile lecții ale vieții, având o copilărie în care îndrumarea și suportul i-au lipsit cu desăvârșire.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Nadine a dezvăluit că debutul său în lumea showbiz-ului s-a produs într-o perioadă tânără, fără a beneficia de un sprijin din partea unui adult care să o ajute să facă distincția între bine și rău. Experiențele și atenția constantă au dus la transformarea sa într-o versiune de sine considerată dezagreabilă. Pentru a evita această transformare nedorită, a ales să se distanțeze și să plece, deoarece devenea o persoană pe care nu dorea să o devină, un personaj.

„Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj. A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia. Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor.”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie
Nadine încă nu a uitat momentele grile prin care a trecut în copilărie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Lupt pentru a-mi păstra mintea în echilibru.” Nadine, dezvăluiri cutremurătoare despre viciile pe care le-a avut



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care sunt efectele alcoolului în relația de cuplu. „Când te lupți cu alcoolismul este ca și cum te-ai lupta cu un monstru.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies