„Când am ieșit pe ușă, ea a zis: «Lenuța, nu se știe dacă ne mai vedem». Se uita cu ochi triști, eu nu am mai putut să mă mai întorc la ea!” Ce a mărturisit Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan?

„Când am ieșit pe ușă, ea a zis: «Lenuța, nu se știe dacă ne mai vedem». Se uita cu ochi triști, eu nu am mai putut să mă mai întorc la ea!” Ce a mărturisit Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan?
„Când am ieșit pe ușă, ea a zis: «Lenuța, nu se știe dacă ne mai vedem». Se uita cu ochi triști, eu nu am mai putut să mă mai întorc la ea!” Ce a mărturisit Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan?

În ziua de 6 octombrie, ar fi trebuit să fie o zi specială pentru îndrăgita interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, care ar fi împlinit venerabila vârstă de 76 de ani. Cu toate acestea, în 2018, aceasta a fost răpită prea devreme, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Pentru Elena Merișoreanu, o altă voce distinsă a muzicii românești, Ionela Prodan a fost mai mult decât o colegă de breaslă, a fost o prietenă extrem de apropiată, iar recent, a dezvăluit detalii cutremurătoare despre relația lor și ultimele momente petrecute alături de cea care a rămas în amintirile noastre drept o figură remarcabilă a muzicii populare românești.

Citește și: „Scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni.” Gheorghe Turda a sărit în apărarea fostei sale iubite, Elena Merișoreanu, după ce Angela Rusu a început un conflict

Ce a mărturisit Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan

Elena Merișoreanu și Ionela Prodan și-au început drumul în lumea muzicală la vârsta de 18 ani, ambele fiind angajate la celebrul ansamblu „Rapsodia Română". Acolo, cele două tinere au cucerit inimile publicului cu vocile lor minunate. Pentru Ionela, Rapsodia a fost locul în care avea să-l întâlnească pe bărbatul care avea să îi devină soț, Traian Tănase, și alături de care avea să aibă două fiice.

„Noi ne cunoșteam de când eram foarte tinere, cred că la 18 – 19 ani ne-am cunoscut, am fost și colege la Rapsodia Română. Era o persoană atât de ambițioasă, o persoană cu un moral extraordinar. Îmi spunea: dragă, dacă stau pe marginea prăpastiei sunt convinsă că înving! Am învățat de la ea să gândesc doar pozitiv. Era o femeie foarte ambițioasă, foarte selectivă cu spectacolele, cu ținuta ei.

El tot venea pe la ansamblu, în memoria fostei lui soții și a văzut-o pe Ionela și s-a îndrăgostit de prima dată de ea. S-au căsătorit, el a decedat destul de tânăr, Ionela a rămas cu greutăți foarte mari pe cap, dar uite că Dumnezeu a ajutat-o și le-a învins pe toate.A fost o învingătoare, o familistă extraordinară, deși ea a trecut prin clipe foarte, foarte grele. A rămas cu cele două fete care atunci nu erau la rostul și la casa lor, când a murit soțul ei, regretatul Tănase.
Pe soțul ei l-am cunoscut foarte bine, el a fost căsătorit cu o fostă colegă, Marioara Tănase de la noi de la Rapsodia. Ea a murit într-un accident groaznic de mașină și el după un an și jumătate a întâlnit-o pe Ionela”,
a mărturisit Elena Merișoreanu, conform wowbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ionela Prodan și Traian Tănase au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă viața le-a adus și momente de tristețe. După ce și-a pierdut prima soție într-un accident de mașină tragic, Traian a cunoscut-o pe Ionela la Rapsodia Română, iar dragostea dintre ei s-a aprins într-o secundă.

Povestea lor de dragoste a fost una intensă și marcantă, însă în 1992, viața i-a separat când Traian Tănase a trecut în neființă.

Cu toate acestea, amintirile lor rămân vii și continuă să impresioneze fanii muzicii populare românești.

Cei doi mari artiști, Ionela Prodan și Traian Tănase, au avut două fete, iar după decesul acestuia, povara creșterii copiilor a căzut pe umerii Ionelei Prodan.

Elena Merișoreanu a dezvăluit că Ionela a fost o adevărată luptătoare și un model de mamă dedicată

Elena Merișoreanu este printre ultimele persoane care au avut privilegiul să o vadă pe Ionela Prodan înainte de trecerea acesteia în neființă. Într-un moment dureros petrecut la Spitalul Elias din București, prietenia lor s-a dovedit a fi neclintită, iar Elena a făcut tot posibilul să-și țină lacrimile pentru a o sprijini pe Ionela în acele clipe grele.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cred că am fost ultima persoană dintre colege care a fost la spital la Elias înainte să moară. Fiica ei Ana era acolo la spital și am văzut să zic azi și a doua zi a și murit. Când am ieșit pe ușă, ea a zis: Lenuța, nu se știe dacă ne mai vedem. Eu i-am spus că ne vedem, că o să mergem în turneu. Se uita cu ochi triști, eu nu am mai putut să mă mai întorc la ea. Nu mi-am mai întors capul că m-a bușit plânsul și am ieșit afară. Nu am plâns în fața ei, dar când i-am văzut ochii triști nu am mai putut să mă abțin. Parcă și-a luat din priviri la revedere de la mine", a mai explicat Elena Merișoreanu.

Citește și: „Îmi pierdusem vocea și memoria. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu. Ca artist, să-ţi pierzi memoria, să nu-ţi mai ştii propriile piese.” Rona Hartner s-a confruntat cu o boală incurabilă

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni.” Gheorghe Turda a sărit în apărarea fostei sale iubite, Elena Merișoreanu, după ce Angela Rusu a început un conflict

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies