Cand apar cele mai multe certuri in cuplu? Iata ce spun specialistii!

Cand apar cele mai multe certuri in cuplu? Iata ce spun specialistii!
Cand apar cele mai multe certuri in cuplu? Iata ce spun specialistii!

Se spune adesea ca nu e bine sa mergi la culcare suparat sau nervos. Pentru a diminua riscurile de declansare a conflictelor in cuplu, cercetatorii au descoperit cand nu e bine sa ai discutii serioase cu partenerul de viata.

Spepcialistii sustin ca riscul ca doi parteneri sa se certe creste atunci cand unul dintre ei sau chiar amandoi sunt infometati.

Cercetarea arata ca persoanele carora le este foame isi ies mai usor din fire. Cand suntem nemancati sau nu mancam suficient, creierul nu are suficienta energie pentru a mentine pe linia de plutire starea de spirit pozitiva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Oamenii devin nervosi, iritati sau ursuzi cand le este foame.

De aceea, este de preferat ca problemele serioase sa fie abordate dupa masa, in niciun caz inainte”, subliniaza profesorul Bushman, potrivit Daily Mail.

De aceea, oamenii de specialitate ne sfatuiesc sa nu incercam sa rezolvam problemele in cuplu pe stomacul gol, fiindca in momente tensionate, nivelul glicemiei din sange scade brusc, ceea ce duce automat la schimbarea starii de spirit.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies