Când apare filmul Eroi de sacrificiu 4?

Când apare filmul Eroi de sacrificiu 4?
Când apare filmul Eroi de sacrificiu 4?

Seria de filme The Expendables (Eroi de sacrificiu), franciză americană de acțiune inițiată de Sylvester Stallone și bazată pe personaje create de David Callaham, va avea o continuare chiar anul viitor.

După mult timp de așteptare, producătorii au anunțat oficial data de lansare a noului film, Eroi de sacrificiu 4. Noua producție se va lansa în cinematografe pe data de 22 septembrie 2023, așadar fanii seriei mai au de așteptat până se vor reîntâlni cu acțiunea pusă în scenă de personajele preferate.

 

Printre numele de care se leagă filmele Eroi de sacrificiu putem menționa actori consacrați precum Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Randy Couture, Wesley Snipes, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris sau Antonio Banderas. Un

regal de actori ai filmelor de acțiune sunt așadar implicați în seria de filme Eroi de sacrificiu, iar acest lucru se va consemna și în cea de-a patra producție a francizei.

Actorii consacrați deja în The Expendables plus alte nume de actori de top

The Expendables 4 îi va aduce din nou pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, alături de nume noi, dar la fel de celebre, precum 50 Cent, Megan Fox, Andy.

Garcia, Tony Jaa, Jacob Scipio, Iko Uwais, Levy Tran și Eddie Hall. Scott Waugh regizează The Expendables 4 folosind un scenariu de Spenser Cohen și Max Adams. Filmul este produs de Kevin King-Templeton, Les Weldon și Yariv Lerner. Intriga aduce personajele filmului într-un conflict nuclear între Rusia și Statele Unite ale Americii- o chestiune de mai multă actualitate decât ne-am fi dorit, în contextul situației tensionate din lume în acest moment...

Interesant este că data de 22 septembrie 2023 a fost aleasă și de Warner Bros pentru lansarea unui film dezvoltat de divizia sa DC Comics. Așadar, publicul va avea cu siguranță o ofertă bogată de filme foarte interesante în toamna anului viitor. Studioul Lionsgate, care pregătește producția Eroi de sacrificiu 4, a anunțat și are două date de lansare pentru filmele sale: 26 mai pentru filmul biografic About My Father cu Robert De Niro și 26 iunie pentru un film de comedie al cărui nume nu a fost încă făcut public.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Franciză de succes, inclusiv în lumea jocurilor pe diverse gadgeturi

The Expendables este o serie de producții americane încadrate în categoria de acțiune- thriller, care a debutat în anul 2010, aducând încasări consistente cu fiecare film al francizei. Pentru că lumea divertismentului este foarte intens conectată, The Expendables a ajuns și în alte domenii adiacente, inspirând chiar și jocuri video de succes.

Foarte popular a fost jocul The Expendables 2, lansat în august 2012 și adresat platformelor Microsoft Windows, Xbox 360 și PlayStation 3. Jocul video este unul clasic de acțiune și preia evenimente care ar fi avut loc înainte de filmul cu același nume.

Notorietatea filmelor The Expendables ale lui Sylvester Stallone a inspirat până și un joc de cazino online foarte apreciat. Este vorba despre The Expendables New Mission Megaways, lansat de producătorul de sloturi Stakelogic în anul 2020.

Acest joc de sloturi a devenit rapid unul din cele mai apreciate jocuri de păcănele online în cazinourile legale din România si nu numai.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Acțiunea din slot este foarte intensă, demnă de filmele originale. Grafica de excepție și coloana sonoră contribuie la experiența completă de divertisment online, iar jocul atrage prin numeroasele funcții speciale.

Cum se prezintă oficial noul film The Expendables 4

O descriere oficială a The Expendables 4 este următoarea: "Dotați cu toate armele pe care le pot avea în mâini și înzestrați cu abilitățile necesare pentru a le folosi, Expendables sunt ultima linie de apărare a lumii și echipa care este chemată atunci când toate celelalte opțiuni nu sunt disponibile. Dar noi membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da „sângelui nou” un sens cu totul diferit".

The Expendables 4 va apărea, așadar, în toamna 2023 inclusiv în cinematografele din România. Vor fi trecut nu mai puțin de 9 ani de la lansarea precedentului film al seriei, The Expendables 3, care a putut fi vizionat în premieră pe 22 august 2014 (data oficială a lansării în țara noastră).



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies