Când apare noul sezon al serialului The Crown. Ce dezvăluiri vor fi în sezonul 6

the crown sezon 6
Serialul The Crown este un serial biografic despre membrii Familiei Regale

Serialul The Crown este un serial biografic despre membrii Familiei Regale. Însă știați când se preconizează că va apărea sezonul 6?

Aflați din rândurile următoare când se preconizează că va avea loc premiera sezonului 6 al serialului The Crown, dar și care sunt cele mai importante evenimente care s-ar putea afla în acțiunea acestuia. În plus, descoperiți și ce a avut de declarat Familia Regală cu privire la derularea acestui serial.

 

Când apare sezonul 6 al serialului The Crown

Atunci când vine vorba despre serialul The Crown, se pare că acesta este unul dintre cele mai așteptate seriale Netflix, acțiunea fiind centrată pe evenimentele importante petrecute în Familia Regală.

Ținând cont de faptul că sezonul cu numărul 4 și 5 au   avut premiera în luna noiembrie, este așteptată aceeași variantă ca premieră a sezonului 6, însă nu este cunoscut cu exactitate acest aspect.

Cu toate acestea, este cunoscut faptul că, potrivit creatorilor, sezonul 6 din The Crown ar fi programat ca fiind ultimul din producția sa.

Deși nu a fost stabilită încă, o dată de lansare, se așteaptă ca premiera să aibă loc în toamna anului 2023. În plus, se zvonește și faptul că sezonul 6 va reprezenta sezonul care va schimba toată acțiunea întregului serial, aducând în prim-plan povești mai puțin discutate public.

Prin urmare, se pare că acțiunea sezonului 6 se va desfășura urmărind evenimentele Familiei Regale, până în anul 2005.

Atunci când vine vorba despre producție, se pare că filmările sunt în desfășurare încă din luna august a anului 2022, existând o perioadă de pauză, pentru a onora funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. 

ce se va intampla in sezonul 6 the crown
Serialul The Crown este un serial biografic despre membrii Familiei Regale[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: ”O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana.” Carmen Harra, previziuni despre Prințul Harry și despre viitorul monarhiei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Ce dezvăluiri vor fi în sezonul 6 al serialului The Crown

În ceea ce privește acțiunea sezonului 6, se pare că serialul The Crown va derula moartea Prințesei Diana, a Prințesei Margareta, dar și nunta Regelui Charles cu Camilla.

Prin urmare, se așteaptă ca derularea acțiunii să pornească fie de dinainte, fie de după consecințele care au avut loc în urma morții Prințesei Diana, ținând cont de faptul că finalul celui de-al cincilea sezon se încheie cu doar câteva săptămâni înainte de acest tragic eveniment.

Astfel încât, se așteaptă să existe cel puțin o parte din funeraliile Prințesei Diana, în care vor fi surprinși și Prințul William, dar și Prințul Harry.

Un alt eveniment important care ar urma să fie prezentat în sezonul cu numărul 6 al serialului The Crown, este reprezentat de decesul Prințesei Margaret, urmat fiind de momentul în care Prințul William o întâlnește pe soția sa, Kate Middleton.

În ciuda faptului că există șanse mici ca serialul să acopere și evenimente recente, precum este și nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, părăsirea familiei regale, decesul Prințului Philip și a Reginei Elisabeta a II-a, există șanse mari ca în sezonul 6 să fie ecranizată inclusiv nuntă dintre prințul Edward și Sophie Rhys-Jones, protestele din Marea Britanie, invazia din Afganistan, jocurile Olimpice din Australia și alte astfel de evenimente de interes general care au avut loc, la acea vreme.

the crown netflix
Serialul The Crown este un serial biografic despre membrii Familiei Regale[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton, după acuzațiile făcute de Prințul Harry în cartea sa de memorii

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Ce a declarat Familia Regală despre serialul The Crown

În ciuda faptului că serialul The Crown face parte din categoria serialelor cu multe vizualizări, ajungând să fie foarte așteptat de către nenumărate persoane, fiind un serial biografic despre membrii Familiei Regale, se pare că aceștia nu sunt deloc de acord cu difuzarea lui, motiv pentru care au și reușit de câteva ori să oprească filmările lui.

" Apreciem că oamenii se bucură de această interpretare fictivă a evenimentelor istorice. Totuși trebuie să o facă știind că Familia Regală nu este complice la interpretările făcute de realizatorii acestui program. Casa Regală nu a fost niciodată de acord să verifice sau să aprobe conținutul, nu a cerut să știe ce subiecte vor fi incluse și nu și-a exprimat niciodată o opinie cu privire la acuratețea programului ”, a transmis Palatul Regal, într-un comunicat de presă.

Astfel, în urma vizionării a câtorva episoade din sezoanele trecute ale serialului, de către Familia Regală, se pare că Prințul Harry și Meghan au declarat faptul că serialul este ficțiune, dar există și un sâmbure de adevăr în el, în timp de Regele Charles nu a fost deloc mulțumit, declarând faptul că reprezentarea imaginii sale din serial, nu este cea reală.

cand apare sezonul 6 din the crown
Serialul The Crown este un serial biografic despre membrii Familiei Regale[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: „Cele mai mari temeri ale palatului.” Prințul Harry, probleme cu presa britanică! Fostul duce de Sussex își dorește împăcarea cu tatăl și fratele său



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Prințul Harry și Meghan Markle au fost dați afară din locuința lor din Montecito. Unde vor locui ducii de Sussex acum

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies