Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului! Anunțul germanului care a refuzat un miliard de dolari de la Donald Trump

Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului! Anunțul germanului care a refuzat un miliard de dolari de la  Donald Trump
Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului! Anunțul germanului care a refuzat un miliard de dolari de la Donald Trump

Un cunoscut afacerist german spune că vaccinul împotriva coronavirusului ar putea fi gata anul acesta.

Dietmar Hopp, patronul lubului german Hoffenheim, a anunțat că este aproape să găsească vaccinul împotriva coronavirus și a ajuns în primele pagini alre presei. Declarațiile lui au făcut înconjurul lumii și milioane de oameni aștepată cu sufletul la gură noi vești bune, în plină pandemie.

Donald Trump îi overuse lui Dietmar Hopp un miliard de dolari pentru vaccinul împotriva coronavirusului. Afaceristul a refuzat oferta venită din partea liderului de la Casa Albă și ulterior și-a explicat gestul.

”Vrem să dezvoltăm un vaccin pentru întreaga planetă, nu doar pentru o țară, pentru anumite clase sociale sau pentru o parte a lumii. Acest vaccin, dacă e dezvoltat și testat cu succes, nu va fi o unealtă de putere sau de speculă.

Își propune doar să salveze o criză globală. Mi-aș dori asta”, a spus omul de afaceri german Dietmar Hopp, conform Digi24.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Coronavirus. China a anunțat, după mai multe teste clinice, că medicamentul antiviral pentru gripă Favipiravir este eficient împotriva COVID-19

Citeste si: Săpunul este aliatul tău principal în combaterea coronavirusului COVID-19. Știi de ce?

Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului

Afaceristul Dietmar Hopp spune că vaccinul ar putea fi gata chiar în toamna acestui an. „ Va fi gata când va apărea un nou val de infecții. Primele teste vor fi făcute pe animale, apoi pe oameni. Data de lansare depinde și de Institutul German al Vaccinurilor, Paul Ehrlich”, a explicat Dietmar Hopp.

”Pentru mine e important ca firma să fie apreciată pentru cei 15 ani de cercetări. Am avut neplăcerile noastre. Dar nu m-am îndoit niciodată de echipa  mea, am finanțat-o și acum am un sentiment minunat”, a adăugat germanul.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rețete pandemie. Ce gătești cu ce ai prin cămară? Iată o listă de rețete cu carne de pui și alte ingrediente de prin casă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies