Cand calitatea este mai presus de orice. Reactia incredibila a celor de la Lego dupa ce au descoperit ca unele piese nu au culoarea potrivita

Cand calitatea este mai presus de orice. Reactia incredibila a celor de la Lego dupa ce au descoperit ca unele piese nu au culoarea potrivita
Cand calitatea este mai presus de orice. Reactia incredibila a celor de la Lego dupa ce au descoperit ca unele piese nu au culoarea potrivita

eroare a unui angajat i-a costat pe cei de la Lego mai mult de un milion de euro.

Greseala a aparut in aproape 130.000 de seturi, printre care Lego Creator si Lego Star Wars, insa nu este atat de grava pe cat pare. A fost vorba despre o simpla nuanta de gri, care era diferita fata de cea stabilita de producatorul de jucarii.

Lego a devenit cel mai cunoscut brand de jucarii din lume, cu venituri record in ultimul an.

Danezii nu se culca insa pe o ureche si sunt duri cand vine vorba despre respectarea calitatii. Controlul calitatii a descoperit la mai multe seturi, printre care Lego Creator si Lego Star Wars, ca nuanta de gri la unele caramizi este diferita fata de cea stabilita de inginerii din cadrul companiei. In total, a fost vorba despre aproape 130.000 de seturi care aveau aceasta problema.
A fost zarva mare in cadrul companiei.

Desi nu pare o eroare grava si care n-a fost sesizata de multi consumatori, conducerea Lego a considerat ca asa ceva este de neconceput. Au decis astfel sa cheme la reimpachetare cele aproape 130.000 de seturi Lego Star Wars si Lego Creator care aveau aceasta problema. Misiunea a fost usurata de faptul ca acestea nu apucasera sa intre pe piata de jucarii, astfel ca au ajuns mai usor in fabricile Lego. Toata aceasta operatiune a costat nu mai putin

1,3 milioane de euro. Conducerea Lego n-a tinut insa cont de cheltuieli, deoarece tin neaparat si cu orice pret la calitate.

Ulterior, in cadrul companiei a fost declansata o ancheta, pentru a se stabili cine se face vinovat de faptul ca au ajuns pe piata seturi Lego Creator si Star Wars cu alte caracteristici decat cele stabilite in normele companiei. Potrivit Corriere della Sera, acesta neintelegere a inceput inca din 2015, dar abia acum a fost descoperita.

Vinovat a gasit un angajat, care a etichetat gresit cutiile cu piese Lego Star Wars si Lego Creator. In cutii ar fi trebuit sa existe piese de gri inchis, insa acestea erau gri deschis.

Angajatul in cauza n-a fost sanctionat, dar producatorul de jucarii a investit nu mai putin e 60.000 de euro in instalatiile de lumini din fabrici, astfel incat sa nu se mai repete problemele pe care le-au avut Lego Creator si Lego Star Wars. In plus, danezii au chemat la reimpachetare

cele aproape 130.000 de seturi. Au avut insa si aici unele mici probleme. Foarte multi angajati din fabricile de jucarii Lego din Cehia si Ungaria erau in concediu, astfel ca multi dintre ei au fost rechemati la serviciu pentru a remedia aceasta problema. Pana la urma, totul s-a terminat cu bine.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Frumoasa Ana-Maria Barnoschi ne-a primit in dormitorul ei! In mijlocul patului ne-a "intampinat" o jucarie! VIDEO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Te gandesti sa iti diversifici viata sexuala? Uite ce jucarie ti se potriveste in functie de zodie

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies