Când copilul tău e gay! Poveştile năucitoare ale părintilor ROMÂNI care au copii "diferiţi"

Când copilul tău e gay! Poveştile năucitoare ale părintilor ROMÂNI care au copii
Când copilul tău e gay! Poveştile năucitoare ale părintilor ROMÂNI care au copii "diferiţi"

Ştiu, nu prea-ţi vine să te gândeşti la sexualitatea copilului tău. Cam orice altceva ar suna mai bine acum decât să te uiţi în ochii fetiţei tale sau ai băieţelului tău, şi să-ţi imaginezi că într-o zi vor face sex.

Acum doi ani, când Andrei era deja mare, la un moment dat, apare fratele lui cel mare la mine acasă şi-mi spune «Ştii că Andrei e homosexual?», «Aşa, şi?». Dar am lăsat-o aşa. Urc într-o dimineaţă să-l trezesc şi văd nişte plete lângă el- băiatul ăla avea plete, dar eu m-am gândit că-i fată. A treia zi, fără să-l întreb eu nimic, coboară băiatul ăla, ne prezentăm, pe urmă, l-am mai văzut o dată împreună cu el şi apoi i-am spus eu: «Indiferent ce faci, e ok».

Ca să aflu de la el apoi, că se ducea la psiholog, pentru că nu ştia cum o să reacţionez. I-am spus: «Eşti total tâmpit. Cum dracu' era să reacţionez?». Andrei a făcut facultatea în Anglia, acum are o firma. El mereu şi-a văzut de treabă.

„Ce, dacă copilul tău nu trece de ştacheta 80% din toate- social, economic- nu mai e al tău?"

Cred că n-a vrut să mă supere. El niciodată n-a fost cel care să zică «Bă, asta e». Dacă se întâmpla ceva, era îngrozitor de supărat tot timpul până când începeam eu să-l întreb. Bine, e adevarat că tatăl lui n-a reacţionat atât de bine vreun an. M-a întrebat dacă o să-i treacă şi i-am zis:

«Băi, dă şi tu pe Google.

Aşa s-a născut.»

Singura problemă a fost că nu vedeam cum să se descurce în ţara asta. Mi-a trebuit multă terapie la psiholog ca să scap de teama asta- nu i-am spus niciodată lui. Pe mine, de mică, nu m-a interesat ce spune lumea despre mine, oamenii se cern. Cine nu e de acord să plece. Prietena mea, care are şi ea doi băieţi, mi-a zis «Şi ce, nu mai e copilul tău dacă e homosexual?».

Dar m-am dus la psiholog şi i-am explicat: «Dom'ne, bun, eu am acceptat. Dar sunt terorizată că nu ştiu ce i se-ntâmplă şi cum o să fie viaţa lui». 

Cercul lui de prieteni ştie. E un cerc destul de mare. Este într-o relaţie de doi ani cu iubitul lui. Locuiesc împreună. Ne ducem împreună la spectacole, ne simţim foarte bine, ne vizităm.

Ieri i-am aşteptat la masă. Discutăm mult despre viitorul lor. Dar sinceră să fiu, aş prefera să plece.

Noi nu ştim ce se-ntâmplă anul ăsta cu coaliţia vieţii, cu referendumul ăla de trei lei. Nu ştiu de ce se bagă Biserica. Trăim nişte vremuri foarte grele cât timp Biserica se bagă într-un stat laic. Chestia asta cu raiul şi cu iadul n-am înţeles-o niciodată.

Pe mine nu mă ameninţă nimeni cu iadul."

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Se foloseşte de tine? Semnele care iţi arată că eşti intr-o relaţie nesănătoasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies