Cand e mai bine sa nu te casatoresti

Cand e mai bine sa nu te casatoresti
Cand e mai bine sa nu te casatoresti

Inainte sa faci pasul cel mare, ar trebui sa fii sincera cu tine si sa iti adresezi aceste intrebari, fie ca ai primit deja inelul sau nu.

Cand e mai bine sa nu te casatoresti. Inainte sa faci pasul cel mare, ar trebui sa fii sincera cu tine si sa iti adresezi aceste intrebari, fie ca ai primit deja inelul sau nu. Casatoria este un pas foarte mare si ar trebui sa fie ceva pe viata. Ca sa poti sa te avanti in asa ceva, trebuie in primul rand sa te asiguri ca iti cunosti cu adevarat partenerul si sa treceti prin situatii din care sa va dati seama daca sunteti capabili sa fiti puternici impreuna, la bine si la greu.

Cand e mai bine sa nu te casatoresti
Cand e mai bine sa nu te casatoresti[Sursa foto: PixaBay]

Iata 4 intrebari la care ar trebui sa iti raspunzi, inainte sa faci pasul. Raspunsurile tale te vor ajuta sa iti dai seama daca este ok sa intri in aceasta casatorie sau mai bine nu.

Te casatoresti pentru ca nu vrei sa ramai singura?

Deseori femeile accepta sa traiasca langa un barbat desi nu primesc fericire de la acesta, doar pentru ca sufera de singuratate si gandesc ca cel mai rau lucru care li se poate intampla este sa ramana singure.

Din pacate, multe femei aleg astfel pe principiul “primul venit, primul servit”. Daca raspunsul tau este “DA” la aceasta intrebare, atunci ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte daca este ok sa intri in aceasta casnicie sau nu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cand e mai bine sa nu te casatoresti
Cand e mai bine sa nu te casatoresti[Sursa foto: PixaBay]

Te simti obligata sa te casatoresti?

Oricare ar fi motivul pentru care te simti obligata sa te casatoresti, gandeste-te bine inainte. Ai ramas insarcinata accidental? Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa urmezi calea casatoriei cu tatal copilului. Daca ai facut o greseala, de ce trebuie sa o faci si pe a doua? Pentru ca esti obligata? Nu, nu esti. Ai libera alegere de cum vrei sa traiesti in viata asta si nu ar trebui sa iti pese chiar asa mult de normele societatii, ci mai degraba de bunastarea ta.

Te casatoresti pentru bani?

Mai nimeni nu vrea sa recunoasca un raspuns afirmativ la aceasta intrebare. Nu putem trai fara bani, asta este clar. Si poate te gandesti ca el se descurca bine financiar si tu nu vei avea asemenea griji alaturi de el. Vei avea insa alte griji. Iti vei pierde libertatea. Daca el te inseala, nu poti sa il parasesti ca na…bani.

Asa vrei tu sa traiesti de fapt? Gandeste-te bine.

Cand e mai bine sa nu te casatoresti
Cand e mai bine sa nu te casatoresti[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Esti prea “batrana” si trebuie sa te casatoresti?

Dincolo de varsta, propria ta mentalitate despre casatorie te poate grabi sa iei o decizie. Adu-ti aminte ca mai ai de trait inca 50 de ani si gandeste-te bine daca vrei sa ii traiesti langa el. Nu oare ar fi mai bine sa mai astepti un pic? Poate altcineva iti este tie sortit de fapt si tu te grabesti pentru ca ti-ai setat in cap un anumit timeline si acela este usor depasit.

Ai grija sa nu gresesti.

Citeste si: În cât timp se eliberează certificatul de căsătorie. Care este procedura?

Citeste si: Concubinajul în România. Care este diferența dintre concubinaj și căsătorie



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies