„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie
„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Oana Roman este o persoană foarte deschisă și sinceră și îi place să spună lucrurilor pe nume. Din acest motiv, ea nu se ferește să vorbească despre anumite experiențe care au avut loc de-a lungul vieții ei, fie ele neplăcute.

În copilărie, vedeta a fost abuzată fizic de tatăl său, care o agresa de fiecare dată când avea ocazia. Chiar dacă anii au trecut, pentru Oana Roman au rămas niște amintiri neplăcute, pe care nu le poate uita atât de ușor.

Citește și: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare

Ce le făcea Petre Roman soției și fiicei sale

În momentul actual, Oana Roman este o femeie puternică, deoarece de-a lungul vieții a avut parte de multe experiențe mai puțin plăcute.

Când era copil, vedeta avea parte de corecții dure de la tatăl său, Petre Roman. El o lovea fără milă, iar Mioara Roman nu putea face nimic în acele momente.

Oana Roman încă se gândește la ceea ce a trăit în copilărie, deoarece îi e foarte greu să dea uitării bătăile cumplite pe care tatăl său i le dădea, iar din acest motiv cei doi nu s-au putut apropia niciodată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „La începutul lui martie mă duc și o fac.” Ce decizie a luat Oana Roman, după ce a slăbit 20 de kilograme

Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie
Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman și tatăl său au avut o relație rece

Până la vârsta de 10-11 ani, Oana Roman a încasat bătăi dure din partea tatălui său, Petre Roman. Cei doi au avut mereu o relație destul de rece, ceea ce nu se poate spune și despre relația acesteia cu mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman a încasat bătăi dure de la tatăl său, până la vârsta de 11 ani. Chiar dacă a avut o relație mai rece cu bărbatul, cu mama ei a fost foarte apropiată și de-a lungul vieții a ajutat-o cu tot ce a avut nevoie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte.

Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9, 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa.
Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani. De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi.
Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”
, a spus Oana Roman, în spațiul public, acum ceva timp.

Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie
Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Atâtea glume proaste.” Oana Roman, mesaj dur în mediul online, de ziua ei onomastică



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Ies în oraș, la o întâlnire.” Ce mesaj a postat Oana Roman, la puțin timp după ce s-a despărțit de Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies