Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat

Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat
Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat

Când începe gala emisiunii Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii Puterea dragostei s-au modificat în weekend.

 

Când începe gala Puterea dragostei de când orele de difuzare a emisiunii s-au modificat.

De câteva săptămâni, gala emisiunii Puterea dragostei a suferit mici modificări. Dacă înainte gala era programată sâmbăta de la ora 15, acum a fost reprogramată. Gala Puterea dragostei este difuzată la Kanal D nu doar sâmbăta, ca înainte, ci și duminica. Totuși, telespectatorii trebuie să știe la ce oră sunt difuzate edițiile show-ului prezentat de Andreea Mantea la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este împărțită în două segmente: prima parte de la ora 16 până la 18, iar cea de-a doua, după Știrile Kanal D, de la ora 19 la 20.

Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat

Puterea dragostei este difuzată la Kanal D de luni până vineri de la ora 11 și ora 17, iar în weekend, de la 16 și de la 19. În timpul galei Puterea dragostei, concurenții află cine este câștigătorul premiului săptămânal pus în joc, de 1500 de euro,dar și cine părăsește casa Puterea dragostei și se întoarce în România.

 

 

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte.

Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică.

Telespectatorii și susținătorii concurenților din casa Puterea dragostei pot urmări emisiunea și online, pe site-ul kanald.ro, secțiunea live. Aici poți urmări Puterea dragostei live.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies