Când s-a considerat Ion Țiriac bogat cu adevărat. Ce dezvăluiri a făcut, după 60 de ani de activitate în tenis: „Am dat totul fundației de plăcere.”

Când s-a considerat Ion Țiriac bogat cu adevărat. Ce dezvăluiri a făcut,  după 60 de ani de activitate în tenis: „Am dat totul fundației de plăcere.”
Când s-a considerat Ion Țiriac bogat cu adevărat. Ce dezvăluiri a făcut, după 60 de ani de activitate în tenis: „Am dat totul fundației de plăcere.”

Ion Țiriac a vorbit despre cei 60 de ani de activitate.

Ion Țiriac este unul dintre cel mai cunoscuți oameni din lumea tenisului din țară, cu o activitate de 60 de ani pe teren.

Când a devenit Ion Țiriac cu adevărat bogat

Citește și: “Nu-mi explic de ce!” Ion Țiriac, declarații despre cine îi va moșteni averea! Miliardarul dorește să împartă totul în mod egal

Ion Țiriac
Ion Țiriac[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile!” Ce sacrificii a făcut Ilie Năstase la începutul carierei sale

Începuturile carierei nu au fost deloc ușoare nici pentru Ion Țiriac, iar în cadrul unui interviu mai vechi a povestit și despre aceste aspecte, atunci când era nevoit să se antreneze pe terenuri fără iarbă sau fără tribune.

După ani de antrenament, succesul a venit pentru el, iar în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor, acesta a vorbit despre ziua în care a devenit cu adevărat bogat.  „Eu am spus și o voi spune mereu. Eu am devenit bogat în momentul în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota. Atunci sunt bogat. Nu sunt bogat, am dat totul fundației de plăcere și ce fac eu astăzi fac doar pentru că eu am avut mai mult noroc în viață decât alții.
Și mie, ca și altora, după 60 de ani de tenis îmi ajunge. Și turneul de la Madrid l-am vândut pe o avere, dar având în vedere că am făcut destule...”,
a spus Ion Țiriac.

Cui va lăsa averea Ion Țiriac

Ion Țiriac
Ion Țiriac[Sursa foto: Facebook]

Ion Țiriac a vorbit, acum ceva timp, în cadrul unui alt interviu, despre cui va rămâne întreaga avere după ce el nu va mai fi.

Astfel, averea va fi împărțită în mod egal  în 33 de bucăți. Dacă vă întrebați de ce 33, tenismenul a recunscut că i-a plecut mereu să se distreze, astfel că în urma distracțiilor sale au rezultat și mai mulți moștenitori. Chiar dacă recunoaște în acte doar 2 dintre copii, toți cei 33 vor primi câte ceva.  „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a spus miliardarul  în
urmă cu ceva timp.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Laurette, detalii despre o posibilă relație cu Ion Țiriac: ”O să las așa să rămână o enigmă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies