Când s-a îndrăgostit Ștefania Rareș pentru prima dată și cum l-a cunoscut pe soțul ei. “Nu știam cum să-l urăsc.”

Când s-a îndrăgostit Ștefania Rareș pentru prima dată și cum l-a cunoscut pe soțul ei. “Nu știam cum să-l urăsc.”
Când s-a îndrăgostit Ștefania Rareș pentru prima dată și cum l-a cunoscut pe soțul ei. “Nu știam cum să-l urăsc.”

Ștefania Rareș a povestit despre cum s-a îndrăgostit prima dată și cum l-a îmtâlnit pe soțul ei.

Ștefania Rareș, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, cu o carieră de succes, și-a deschis sufletul în urmă cu un an, în cadrul podcastului Povești cu Sanfira, despre prima dragoste pe care a trăit-o. Aceasta s-a îndrăgostit în jurul clasei a șaptea de un coleg, care locuia în satul vecin, însă acesta nu îndrăznea niciodată să o atingă, iar iubirea dintre ei a fost doar una platonică.

Ulterior, s-a îndrăgostit de un alt băiat după ce a plecat din sat, însă acela nu am vrut să o ia de nevastă.  „Când eram elevă în clasa a 7-a (nr. s-a indragostit prima dată). Aveam un coleg care era din comuna noastră, dar din satul de alături, era puțin ucrainean. Scria niște poezii așa de frumoase și frumos al naibii. Nu se apropia, nu îndrăznea, era un băiat cuminte.
Eram copii proști. Îl iubeam în sufletul meu. După ce am plecat din sat, am iubit un alt băiat, dar nu a vrut să mă ia de nevastă, doar iubire platonicească, nici pe gură nu mă pupa și atunci s-a ales praful.”,
a spus Ștefania Rareș.

Cum l-a cunoscut Ștefania Rareș pe cel care avea să îi devină soț

Citește și: Ștefania Rareș, lecție importantă de viață: „Mergem, cântăm, alergăm. Banii atunci aveau o altă valoare, acum nu mai au valoare deloc. Numărăm milioane, dar nu avem nimic în traistă.”

Ștefania Rareș
Ștefania Rareș[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ștefania Rareș a vorbit despre Maria Tănase. Ce impresie i-a făcut regretata artistă: „Îți era frică să te apropii de ea. De două ori am cunoscut-o.”

În momentul în care a venit la București, în gazdă, aceasta a locuit lângă cel care avea să îi devină soț și care stătea în casă cu familia lui.

Băiatul gazdei, care era prieten cu tânărul aflat peste drum, organiza întâlniri unde jucau cărți, iar chiar dacă atunci îl ura, iubirea dintre ei a câștigat.  „Între timp am venit la București și m-am îndrăgostit într-adevăr, adică nu m-am îndrăgostit la început că nu știam cum să-l urăsc, dar am stat în gazdă lângă soțul meu și părinții lui. Și gazda mea avea un băiat care a devenit celebru, a fost procuror, care mi-a fost și un prieten și ca un frate.
Era prieten cu soțul meu și m-au învățat să joc șeptica, ne urcăm în pod la tanti Nuța, că avea o casă ultramodernă, fiind ardeleni, oameni așezați, gospodari, ne făcea mâncare și ăștia mă furau mereu. Ne certăm și cine mă fura mai mult? Soțul. Mai avea un frate care a lucrat în televiziune multă vreme și îmi spunea tanti Nuța să am grijă la băieții aceea, nu cumva să ies cu ei pe undeva că sunt cam frumoși.
Mie nu-mi ardea, nu știam cum să-l huiduiesc, să scap de el, dar era frumos, bată-l norocul.”,
a mai povestit interpreta de muzică populară.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ștefania Rareș
Ștefania Rareș[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ștefania Rareș a vorbit despre Maria Tănase. Ce impresie i-a făcut regretata artistă! „Îți era frică să te apropii de ea. De două ori am cunoscut-o.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies