Cand si cum trisam atunci cand suntem la dieta? Uite ce pericole te pandesc

Cand si cum trisam atunci cand suntem la dieta? Uite ce pericole te pandesc
Cand si cum trisam atunci cand suntem la dieta? Uite ce pericole te pandesc

Curele de slabire, fie acestea restrictive sa nu, sunt destul de greu de tinut, cu atatia factori perturabatori in jur. Uite ce situatii te imping la gesturi necugetate atunci cand esti la dieta.

Atunci cand tii o dieta, locul ideal in care ar trebui sa te afli este o insula tropicala, unde te poti relaxa si focusa pe sanatatea ta. In realitate insa nu se intampla asa, si de multe ori stresul, problemele de la munca sau din familie si viata agitata pe care o avem, ne stau in cale atunci cand vrem sa tinem o dieta.

Cercetatorii britanici au descoperit in ce situatii trisam cand vine vorba de curele de slabire.

Cel mai des ni se face pofta sa consumam alimente interzise, dupa o zi lunga si obositoare in care stomacul tau a vazut numai salata. De asemenea momentul zilei este foarte important. Studiile arata ca frigiderul este un magnet pentru persoanele care tin dieta mai ales seara. Pentru astfel de situatii este bine sa ai mereu in casa gustari sanatoase.

Mergi la o petrecere si servesti un pahar de vin sau sampanie.

Riscul sa ti se faca foame, desi ora cinei a trecut de mult, este foarte mare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Si prietenii te pot influenta sa alegi un anumit tip de alimente. Daca acestia sunt genul care mananca feluri usoare, vei avea tendinta sa comanzi si tu o salata.

Daca acestia vor manca cu pofta un hamburger in timp ce tu mananci legume la gratar, este evident ca vei face fata greu tentatiei.

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies