Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta

Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta
Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta

Sigur ti s-a intamplat si tie sa fii respinsa la viata ta. Uneori ai primit explicatie pentru despartire ori refuz, uneori nu.

Sigur ti s-a intamplat si tie sa fii respinsa la viata ta. Uneori ai primit explicatie pentru despartire ori refuz, uneori nu. Uneori acele explicatii au fost valide, alteori au reprezentat scuze ieftine din partea barbatului de a iesi din situatie, reveland caracterul lor indoielnic. Si totusi, ce ne facem in acele situatii in care chiar noi femeile suntem de vina? Intelegem oare cu ce am gresit? Oare ce anume din comportamentul nostru a fost atat de respingator incat el sa plece?

Este foarte frumos sa iti ingrjiesti aspectul exterior, sa porti haine frumoase, sa iti coafezi parul si sa te machezi cu bun gust. Este si mai frumos insa sa fii atenta la comportamentul tau, sa fii o persoana agreabila, sa ai un “interior” frumos. Ai grija la urmatoarele tipuri de comportamente. S-ar putea sa te regasesti si tu printre ele. Daca da, e timpul sa faci o schimbare.

Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta
Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta[Sursa foto: PixaBay]

Barfitul

Ai ajuns la o intalnire romantica cu el, ar trebui sa fie o seara minunata insa tu nu te poti opri din povestit. Despre ce au facut prietenele tale, colegele tale, cine stie ce rude. Esti suparata pentru comportamentul lui x si y si trebuie neaparat sa exprimi asta. Cand un barbat invita o femeie in oras, o face deoarece s-a simtit atras la prima vedere si isi doreste sa afle mai multe despre ea.

Daca intalnirea se transforma intr-un interminabil moment de barfa, vei ajunge sa il respingi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Critica adusa la adresa fostului

Niciun potential partener nu doreste sa auda povestile tale in care iti critici fostul. In primul rand ii lasi impresia ca tu nu ai trecut peste relatie si nu esti pregatita sa incepi alta.

In al doilea rand, iti dezvlauie caracterul si, ceea ce se observa, nu este un lucru bun. E ok sa povestesti despre fostele tale relatii, insa ar trebui sa fii suficient de matura si impacata cu trecutul incat sa poti sa povestesti intr-un ton neutru.

Energia negativa

Energia unui om se simte de la prima intalnire. Iti poti da seama inca de la inceput daca o persoana va fi o sursa de buna dispozitie in viata ta, ori te va darama in timp.

Barbatii sunt din fire puternici din punct de vedere emotional si ceva mai optimisti, chiar daca sunt mereu cu picioarele pe pamant si nu se prea lasa purtati de val. Iar asta inseamna ca o sa le fie greu sa accepte in viata lor o femeie care emana energie negativa. Nici prietenii lor nu vor accepta ca iubita unuia dintre ei sa le strice de fiecare data buna dispozitie.

Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta
Cand un barbat respinge o femeie si cu ce a gresit aceasta[Sursa foto: PixaBay]

Sa i se dea mereu dreptate

O femeie care are pretentia sa fie validata constant pentru ceea ce face, spune sau gandeste, are o problema de comportament. Niciun om pe pamantul acesta nu poate sa aiba intotdeauna dreptate. Orice om este supus greselii. Sa ai pretentia de la barbatul tau sa iti dea mereu dreptate denota ca ai un orgoliu imens care este nesatisfacut si doar iti dauneaza.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cand face mereu pe inabordabila

Este incitant jocul in care el te curteaza si tu il tot respingi. El insista si tu te simti bine. Chiar si acest joc, trebuie facut cu moderatie la inceput. Daca te duci intr-o extrema, sansele sunt foarte mari ca el sa isi piarda interesul fata de tine si sa se retraga.

Citește și: Cum testăm compatibilitatea cu partenerul. „Cu partenerul nepotrivit avem chimia cea mai nebună”

Citește și: Daca vrei sa il tii langa tine, sa nu faci asta!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies