Când va deveni tătic Livian de la Puterea Dragostei? Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea!

Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la Puterea Dragostei

 Livian de la Puterea Dragostei doreste este nerăbdător să devină tătic.

Livian, unul dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi din casa Puterea Dragostei şi câştigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii, s-a dedicat, în cea mai mare parte a timpului, unor proiecte de suflet, respectiv lansarea a noi piese pe care, de altfel, le-a şi promovat, urmând ca în perioada următoare să îşi bucure fanii cu alte creaţii muzicale.

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei
Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Dacă lucrurile s-au aşezat cât se poate de bine pe plan profesional, nu acelaşi lucru îl putem spune despre viaţa personală a fostului concurent Puterea Dragostei, acesta trecând prin multe schimbări în ultimele luni.

Fanii lui speră să îl vadă cu o noua iubita sau, cine ştie, poate chiar cu îndrăgita Bianca Comănici.

Cele mai sincere declaraţii despre planurile sale de viitor, pe plan personal, au fost făcute de Livian Pop pe pagina sa de Instagram, într-un live, fiul lui Nelson Mondialu dorindu-şi să le răspundă tuturor susţinătorilor săi la curiozităţile pe care aceştia le aveau.

Citeste si: Cristian Marinescu și Andrada, următorul cuplu de la Puterea Dragostei? "Puuuup-ooo!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iată că răspunsul la cea mai aşteptată întrebare, cea legată de viitorul lui moştenitor, a şi venit din partea lui Livian, acesta declarând ca: Poate apare Livianița.

Lăsând gluma la o parte... în câțiva ani”. Numele ales de el pentru fiul lui este unul cu adevarat special: Aifam.

 

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei s-au împăcat?

 

Ştirea că Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărţit a adus multa tristeţe în rândul fanilor celor doi concurenţi.

Livian a avut o relaţie de scurtă durată cu Florentina, dupa ieşirea din casa Puterea Dragostei, iar acum apropiaţii "lupului" susţin că tânărul se întâlneşte, pe ascuns...cu Bianca.

Citeste si: Livian și Bianca Comănici s-au împăcat?! Dezvăluiri bombă!

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei
Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj.

Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat... Acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns ”, sunt declaraţiile făcute de două vlogger-iţe pe Youtube.

Cristina Nicolae



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies