Cand va fi Anda Adam din nou mamica? "O sa fie si baiatul lui mama"

Cand va fi Anda Adam din nou mamica?
Cand va fi Anda Adam din nou mamica? "O sa fie si baiatul lui mama"

Anda Adam vrea sa fie mama de baiat si are planuri mari! Artista spune ca sotul ei este tatal ideal si se considera norocoasa.

Anda Adam isi doreste sa fie si mamica de baiat si are planuri mari in aceasta privinta. Artista a dezvaluit care sunt intentiile ei si ale sotului si cum isi organizeaza viata de familie, dar si cat de speciala este realatia cu Evelin, fetita lor.

"Are alte activitati pe care le face atunci cand suntem undeva. Nu e genul de copil care sa stea in scaun cu ochii in telefon.

E un copil... in primul rand este foarte relaxata si foarte sociabila avand in vedere varsta mica pe care o are. Noi am luat-o cu noi peste tot. Am incercat sa o fac sa fie cat mai prietenoasa.(...) Mami e mami. Cand eu apar in peisaj ea intotdeauna o sa o prefere pe mami, insa cu tatal ei are o relatie aparte", a povestit Anda Adam.

"O sa fie si baiatul lui mama, dar mai stam putin, avem planuri mari cu Evelin, sa intre si ea la gradinita. Este tatal ideal. Consider ca am noroc, stiu ca in viata nu le poti avea pe toate", a mai spus Anda Adam, potrivit spynews.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 10 - 16 iunie 2018 este plina de peripetii si aventura

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies