Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”

Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria     “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”
Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”

"Poveste din Anatolia", serialul difuzat de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D, reprezintă o incursiune captivantă în poveștile inedite ale poporului anatolian, inspirate de creația originală a lui Mustafa Çiftçi.

 O colecție bogată de legende, tradiții, valori și o dragoste care depășește toate obstacolele sunt doar câteva dintre elementele distincte care vor menține publicul cu sufletul la gură, în fiecare episod difuzat.

În centrul intrigii se află povestea emoționantă dintre Taner (interpretat de Berk Atan) și Dilek (care îi dă viață Gülsim Ali İlhan), doi tineri aparent atât de diferiți, dar legați în mod inexplicabil prin firele subtile ale iubirii pe care o nutresc unul față de celălalt.

Dilek, o tânără inginer geolog, se întoarce în orașul natal pentru a studia fenomenele fascinante ale muntelui Gonul, care se înalță deasupra micii comunități din care a plecat. Într-un destin plin de coincidențe, viața îi aduce împreună pe Dilek și Taner, reînnodând o legătură afectivă ce a început în copilărie.

Talentata actriță Gülsim Ali İlhan dă viață personajului Dilek, iar acest rol reprezintă o bornă semnificativă în evoluția sa profesională.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Acest serial aduce în prim-plan personaje cu care publicul se poate identifica ușor, oameni pe care îi recunoaștem în familiile și comunitățile noastre. Sunt figuri accesibile, cu trăiri și emoții autentice, întâlnite oriunde în lumea aceasta. Personajul Dilek mi-e foarte apropiat; a renunțat la tot pentru a-și urma pasiunea, la fel ca și mine.

Am crescut urmărindu-mi visele și nu am renunțat niciodată la ele. Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani. (n.r. – perioada în care studia actoria).  Au fost momente dificile și în timpul școlii,  momente când am plâns, dar mi-am șters lacrimile și am mers mai departe. Așa cum a făcut și Dilek, nu am renunțat niciodată să-mi urmez visul.
Chiar dacă am căzut, m-am ridicat și am continuat să merg înainte",
 a declarat Gülsim Ali İlhan pentru publicația "Milliyet".

Citește și: Moldo pare s-o uite pe Virginia, întrucât se apropie de Teodora! Chiar dacă Virginia tace, Rebecca va reacționa dur. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în ediția de vineri, 9 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul- stirilekanald.ro

Cine este Gülsim Ali İlhan?

Gülsim İlhan Ali, în vârstă de 31 de ani, este o model și actriță născută într-o familie turcă din Ruse, Bulgaria. In adolescență s-a îndreptat către modeling, iar astfel a fost remarcată de agenția Fords Models, care a invitat-o să participe în competiția "Super Model Bulgaria". Acest moment a reprezentat o cotitură în cariera ei. La doar 17 ani, a hotărât să își încerce norocul în industria cinematografică și a parcurs drumul de la Ruse la Istanbul pentru studii.

Cu toate dificultățile, la vârsta de 20 de ani a primit primul său rol în serialul "Son Yaz Balkanlar". De atunci, a urmat o serie de roluri care i-au consolidat cariera în seriale precum "Yardımcı oyuncu", "Seddülbahir 32 Saat", "Hanım Köylü", "Payitaht Abdülhamid", precum și în filmele de lung metraj "Gönül Dağı", "Kurban" și "Kurtuluş Hattı". Vorbește fluent turca, bulgara, engleza și japoneza, și a urmat cursurile Facultății de Radio, Cinema și Televiziune la Universitatea din Istanbul.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Manevră scandaloasă în Thassos. Cum a fost înjosit un român pentru un turist american: "Suntem tratați din nou ca națiune de categoria a doua"

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies